<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

پلنگ مشک را ؛بوی چون نیکی است...

....

یک عدد گوجه ی متوسط  خرد شده وسرخ شده+نمک وفلفل سیاه به انضمام یک قاشق چای خوری آب لیمو وزعفران

پلنگ مشک ؛خشک شده

....سیب زمینی سرخ شده(نگاه به رنگ وروش نکنید؛مغزپخته سرخ شده اس) با روغن کنجد.


گوشت گوسپند؛چرخ شده +یک عدد پیاز متوسط +نمک وفلفل وزردچوبه (مقدارلازم) قدری هم سبزی پلنگ مشک+مرزه وتلخون خشک شده؛البته شامی رود باری رو؛گوشت گوسفند وگوساله هرکدام به نسبط مساوی چرخ ومخلوط می کنند(اصلا بهش نگیم شامی رود باری بهترنیست!؟یاد اون خالکوبی و...شیربی یال دم؛)؛بعد مابقی مواد لازم رو اضافه؛سپس ها بسان تصویر آخر چونش می نمایند؛که من گوساله رودحذف کردم؛تماما گوسپند ی مصرف نمودیم.(سرچ کنید دقیق ترش دست تون میادچون من روغن زیتونم ازچرخه ی سرخ نمودن شامی به انضمام گل پر و ریحان وتخم مرغ و رب....استفاده نکردم)

ودیگر این که؛شامی رودباری اندازه هاش قدر پیاله های فنجونه ؛ما دلمون خواست اینجور ریز ریز باشه؛خاطرمان جمع باشه میونش هم پخته شده....سپس ها گوجه سرخ شده که خاطرتون هست؛اول شامی هارو میچینن روش بعد میزارن چند دقیقه روشعله بمونه؛که باز من خوشم نمیاد خیس وشل ول باشه(عین صابونی میمونه که توی جاصابونی آب داشته باشه:|)؛زمان تناول می تونید گوجه هارو بسان سس بمالید روی شامی ها؛بعدشم اصلا سیب زمینی سرخ شده نداره؛ما خودمون دلمون خواست...

√طرز تهیه این شامی رو همساده "رستم آبادی" مان به مامان جان گفتن؛منم درش تغییرایجادنمودم :|

√پلنگ مشک؛یا همان بادرنجویه ؛بسی عجیج مجیدی ببوده است. ولیکن گل پلنگ مشک نماد جشن اسفندگان ببوده وخاقانی چون یاد زپلنگ مشک نمود که؛

عطر کنند از پلنگ مشک به بغداد 

و آهوی مشک آید از فضای صفاهان 



نظرات 2 + ارسال نظر
ارغوان چهارشنبه 22 دی 1395 ساعت 19:44

تصویر گوجه رو که دیدم فکر کردم مربای پوست پرتقاله.
راستی مربا رو چند هفته پیش درست کردم به روش غیر ایرانی که لزومی به مراحل تلخی گرفتن از پوست نیست. و از کل پرتقال استفاده می شه. پوست و آب پرتقال و یا کل پرتقال برش داده شده نازک.
یک روزه و خوشمزه و خوش رنگ و رو

نوش جون خودتون و خانواده تون این غذاهای پخته شده با دست و دل پر مهرتون.
معلومه چقدر خوشمزه ست

به به؛کیف کردم از تعریف کردن و به تصویر کشیدن مربا تون تنتون سلامت باشه و اجاق منزل تون روشننوش جونتونکام مارو هم ازطعمش پرتقالی نمودین
فدا تون بشم؛مچکرم ازاین همه لطف ومرحمت تون؛ارغوان بانو
عزیزید؛خیلی عزیزید

minla چهارشنبه 22 دی 1395 ساعت 13:55 http://minla.blogsky.com

آب افتاده .... اصن انگار بوش تا اینجا اومده!

برم ناهار فعلا ببینم بهتر میشه اوضاع

ببخشید
الهی؛مراقب اوضاع تون باشین و دایم روبه راهش نگه دارید
چقدرعصبانی میشین خوش چقدرگره ابرو جذاب تر تون میکنه ماشالله ماشالله

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد