<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

چه شیرین بود؛زیتون سبز دیدگانش!

....

....

....

اسم گیاه پیش روی مبارک تان؛چوچاق هست.یک نوع سبزی وحشی (بسیارمعطر) جهت تهیه زیتون پرورده؛ترشی هفتا بیجار-ماهی شکم پر(ما بهش میگیم ؛فیویج)مورد استفاده می باشد؛یک مشت چوچاق -سیصد گرم گردو -چند حبه سیر ؛ آسیاب که شد؛ مقدارنیاز آب انار؛ (شاید یک ونیم لیوان شاید یک لیوان) اضافه میکنیم :سپس ها زیتون های هسته گرفته شده رو به مواد ملحق...چنددور خوب هم میزنیم تا مواد جذب زیتون ها بشه...بعضی وقتها پاچیدن دو سرانگشت گلپر روی پرورده عالیه؛گاهی هم همون چوقاق قالب پرورده باشه خیلی بهتره...

خواص زیتون و روغنش رو هم بهتراز من واقفید؛زیتون هرچه تلخ تر...بهتر.


نظرات 5 + ارسال نظر
غریبانه شنبه 23 بهمن 1395 ساعت 10:38

به به زیتون پرورده...
اون خخخ یعنی

یعنی این <-
ممنون ازتوضیحتون

ارغوان پنج‌شنبه 21 بهمن 1395 ساعت 22:17

اون خانم مثل ما بودن. نصفه نیمه
اره حتما به فصلش محلهای ایرانی و عربی میارن. ولی فکر می کنم گرون باشه. باید امتحان کنم.
زیتون هست اما به صورت شور شده و کنسروی و شیشه ای.
ما هم معمولا داریم. روغنش جزو لاینفک مواد مصرفی ماست. خیلی کم از روغن نباتی مایع استفاده می کنم. بیشتر همین روغن زیتون لبنانی که اصلی و تصفیه نشده ست. تو سالاد رو نخود پخته و باقالی خشک کوچولو موچولو رو آش عدس قرمز...خیلی مناسب و خوش مزه ست.
خدا برکت بده و به همه بندگانش از این نعمتهای خوشمزه و مفید بچشونه که خیلیها محرومن
الهی درختهاتون پر بار و پر برکت و کم آفت

اختیاردارین؛شما تمال وکمال عزیزو دلبندین
همون زیتون شور رو چهل وهشت ساعت بزارین تو آب وهر دوازده ساعت آبشو عوض کنید..شیرین میشه...
آفرین ارغوان خاتونم تو سالاد و...خیلی مناسب و خوشمزه اس
ان شاءالله.الهی آمین.
که خیلی ها محرومند...
گفتین لبنانی منو یاد فیلم کتاب قانون دیالوگ ؛آبداریاپخته شود

ارغوان پنج‌شنبه 21 بهمن 1395 ساعت 20:14

یکبار در مجلس حسینی خانمی از این زیتونهای پرورده که دست ساز خودش بود آورده بودن.... عالی! خیلی خوشمزه بودن. نپرسیدم چطور درست کردن چون تا حالا نمی دونم از کجا زیتون می شه خرید. چند بار در محلهای عرب نشین دیدم اما خیلی پیش. قیمتش رو هم یادم نیست که آیا می ارزید نمی ارزید.
نوش جانتون.
این سبزی رو هم نمی شناسم

اونجا فروشگاه های ایرانی بپرسین نداره ؟ یعنی تو فروشگاه ها شما زیتون ندیدین!؟که اگه باشه باید تو شیشه باشه. چون این زیتون رو تو دبه های بزرگ کیلویی..میفروشن.یعنی منظورم اینه که صنعتی و کنسروی نیست. اینجا همساده های رودباری و....خودشون ازباغات شون زیتون رو میارن میشکن...شیرینش میکنن...به دروهمسایه میفروشن...گمونم مامانم این زیتون رو کیلویی دوازده تومن خریدن؛روغن زیتونم سی تومن گرفتن.
این سبزی گمونم؛فقط تو.گیلان یافت میشه...
تو برنامه غذایی تون زیتون و روغنش رو بگنجونین...

√خانم ایرانی بودن؟

خاله ریزه چهارشنبه 20 بهمن 1395 ساعت 11:09 http://yaddashte-yek-zan.blogfa.com/

ای جوووووونم چه رنگی داره این زیتونا دلمان خواست
خوشا بحالت ای بارون جون
راستی باران یا چوپان؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخ! فداتون بشم
خوشابحال انارهاوانجیرها....
چوپان ؛داداش کوچیکه ام هستند.مرحوم مادربزرگم این اسمو براش گذاشت
خاله جان ریزه ام

minla سه‌شنبه 19 بهمن 1395 ساعت 22:45

اوففففف نگا کن زیتون !
دلمان خواست !

بشینیم بخوریم جای ناهار یا شام
دورانی بود این بود کارم

چوپان مواقع استحمام ؛یکی از گزینه هاش ؛زیتون خوری تو حمومه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد