<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

سلام به نسرین و ارغوان

.....

.....

.....

......

......

..,.....

وقتی گلهای نسرین (ما بهش میگیم :گُل پالدو) تازه شکفته شدن ؛چیده میشن جهت دسر پالدو.(همون فِِنِنى،که همون فرنی با گلبرهای نسیرن؛که گویا گل محمدی هم میریزن ).قبلا راجبش نوشته بودم.که آرد گندم کمی تفت می خوره؛بعد خنک که شد،شیر و شکر و کره ومقدار کمی گلاب  (ویک جور ادویه که ما بهش میگیم قیماق که همین ادویه تو کاچی بجنوردی ببوده است) مخلوط...سپسها روی اجاق گذاشته میشه..تا زمانی که مواد جذب آرد بشود و (البته مدام باید هم بزنین تا پالدوی یک دست و لطیفی داشته باشین )سپس ها گل برگها اضافه تا پنج دقیقه ببایستی بر روی اجاق بماند و سپس ها تر دسر پالدحاظر و نوش جان نمایید.


√بوته گل نسرین ،زیبایی خاصی به باغچه منتقل میکنه...البته : اجی دایم دم پر باغچه ها هست و مشغول کلگب (کلگب=گفتگو) باهاشونه.که یعنی زیبایی باغچه ها دوصد چندان ببوده...

√سلمان ساوجی ؛گرت به باغ رخ او بنفشه بار دهد/زمن سلام به نسرین و ارغوان برسان

اگر سیبش لقب گویم  و گر می /وگر نرگس وگر گلزار ونسرین

نظرات 3 + ارسال نظر
گلنار دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 ساعت 03:53 http://barayeneveshtan.blogsky.com

این‌قدر گل دلنشینیه که حس می‌کنم دارم بوش رو حس می‌کنم.
همیشه خوش باشی عزیزم..

سلامت بمانید گلناربانو جان
گل دلنشین و بامزه

بهار یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 ساعت 12:05 http://1atreyas1.blogfa.com

به به
فک کنم دستپختتم محشر باشه با این توصیفات
کاش منم ی جایی زندگی میکردم که واقعا میشد زندگی کرد
از تصویر معلومه گل های خوش بویی هستن
و به زیبایی بارانم

الهی من برای اشک های دُرصفت؛بهار عزیزم بمیرمگریه نکن بهارجون م دلم میگیره بهار دوست داشتنی ام گریه نکن.
والا عطرش مثل گل محمدی نیست.عطر خفیفی داره؛مثل عطر کرم مرطوب کننده "آردن" حاوی ویتامین های D-E -C-پانتنول ؛که همراه با اسید هیالورونیک هست رو داره
دستپختم آشپزی رو بهم یاد دادن.مادربزرگ_خاله-مامانم.غذاهای سنتی رو بلد هستم وآشپزی روی اجاق گاز.روی پیک نیکی.روی چراغ نفتی. روی هیزم
کباب ترش همراه کته ی روی آتیش پزیدهبه انضمامه کره و پیاژو سماغ
البته سیخ های کباب از ترکه انار باشه؛قابلامه پلو مسی.بشقاب سفالی.قاشق هم نداریم.ببایستی با دست تناول نمایید؛یعنی کاملا سنتی در حد غارنشینی اوه!بهارم!دیوار غار پرتره شما حکاکی شده

واله یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 ساعت 07:43 http://Www.valeh-heyran.blogsky.com

سلام
نوش جانتان پالدو

علیکم سلام واله بانو جانم
ممنونتون خانم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد