<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

بعله؛عابدی در سبیل تقلید منکر حال درویشان بود و بی خبر از درد ایشان...

.....

......

.....توجه به نوشته های بی سرته ما نکنید؛تصاویر رو نماشا کنید (باتشکر؛)

......

......

.....کله یشمی پفیوژ عژیژژ مجیدی

.....ایستاده چرت زدن 

.....داره فک میکنه...

.....ابشون که مشفول چرت زدنن..راجب پشت سری هاش ؛عرضی نیست.

......قلقک خود بخودی گریبان (؛)

.....تو محله ی (نمی دونم چی؟)مامان عمو پورنگ میگه؛تی کاکول ره بمیرم!باباشم میگه؛تی عینک ره بمیرم! ؛یعنی کملا این دیالوگ طبیعه!فولکلور ببوده ؛تی کاکول قوربان!(؛)

....گمونم مشقاشو ننوشته؛گفتن باید یلنگه پا بمونی!


Duck:

از خانواده اردکیان ببوده است. این نوع اردک ها بسیار بسیار لذیذ و خوش خوراک  اند...(خصوصاااا اون کله یشمی پفیوژی عجیج مجیدی) بله.اینان اردک های خوشگذران وشادی ببودن و از خودشان سرو صدا ساتع مینمایند...شنا گون میشون..شیرجه میزنن و صد البته به صورت دسته جمعی  کاین کاین گون می شوند...که اگر دلتان خواست موقع چرت زدن آقای چوپان به وجد آوریدشان...کافیست تقلید چی ببوده باشین و بگویین؛کاین کاین؛یقنااا؛ همراه با خرسندی هرچه تمام تر ؛کاین  کاااین کاااین کاین کاین....(آیکن قیافه ی  خوابالود چوپان)نگران نباشید و تکرارکنیدن؛کاین کاین کاین؛دوباره اردک های عژیژ مجید ی وجد گون تر از قبل ؛...

چیه!؟یادته اون روز تقلید بوقلمون ها روگرفته بودی!؟یادته سنگ پرت میکردی به حلبی روغن؟سگه لاب میکرد؟یادته ؟ادای موسیو رو گرفتی!؟بعد دوتایی باهم خروس بی محل شدین!؟هیچی نگفت و اخم آلود نگام کرد.معلومه خنده اش گرفته...منتهی نمی خواد بروز بده و که یهویی بغضش همراه کاین کاین... منهدم میشه...

√ باگوشت اردک (کله یشمی) فسنجان درست کردن؛طعم ومزه ی شاهکاری داره.ایضا کباب کله یشمی.ایضاواویشکای کله یشمی؛که سینه ی کله یشمی رو همراه فیله ی مبارکش خرد کنید؛چهار عدد اشک ریزان پیاز خلال کنید...نمک و زرد چوبه و مقدارکمی روغن ذرت ؛ سرخش کنید....پیاز داغ محترم حاضر که شد؛خردشده ها رو اضافه نموده...درب تابه را بگذارید تا بخاربگیرد..پنج دقیقه بعد ؛درب را برداشته...البته وقتی با اون حجم  روغن مواجه شدین نگران نشین..شما که دو چکه روغن اضافه کرده بودین؛اونا چربی های مبارک کله یشمی ببوده...که درحال ریز جوشه...خب!!معلومه سینه ی مبارک کله یشمی همراه پوست پر چربش خرد شده...که جهت طعم ومزه ببایستی چون نمود....که وقتی حدود یک ساعت ونیم ریز سرخ شد...اجاق رو خاموش کنید ؛همه مواد داخل تابه رو ؛گوشه ی تابه جمع کنید و تابه رو کج نکه دارید..که تمام چربی ها از گوشت وپیاز داغ جدا بشود...ولیکن نگران طعم ومزه اش نباشید...به قد لازم وملزم طعم دار و برشته شدن...

نمک وزد چوبه اضافه کرده بودین...که وقتی منتقلش کردین توی بشقاب..فلفل سیا بپاچین روش...حلا واویشکا حاظره ؛ که  با کته  پلوی هاشمی و  زیتون پروده و پیاز ریزه محلی تناول میشه...که اگه یک لیوان دوغ نعناع دار ملس هم باشه...جای هیج عرضی نمی مونه...

ولیکن چوپان خواب از سرش پرید و مشغول کاین کاین گفته(؛)

ایضا آقای برادرزاده (؛)

√تو چون موری  و این راه است  همچون موی 

تو تاری مرو 

زنهار بر تقلید و بر تخمین و بر عمیا


نظرات 4 + ارسال نظر
باران جمعه 26 خرداد 1396 ساعت 17:13 http://www.continue94.blogfa.com

آخیییییی
منم داشتم میومدم جوجه اردکامون تازه از تخم دراومده بودن
دوسشون دارم ...خنگن
آخ جوووون فسنجووووونسیاه فوسونجون

الهی!اوردیک زاکان تازه بی چی..ناژناژی
بلی.سیافوسینجین هاچین نفت پیتیک!اون سر روغن ؛سبز سبز
اسه بوشو ای بنه تورب بیچین؛پلا بخوریم

گلنار جمعه 26 خرداد 1396 ساعت 16:39 http://barayeneveshtan.blogsky.com

واقعا اردکا فقط از دور قشنگن، از نزدیک بو میدن.
اون کله سبزا رنگ پرشون تو آفتاب خیلی قشنگه.
من دوست دارم بشینم و شنا کردنشونو و خواب ظهرشونو نگاه کنم؛ خیلی شیطونن.

اینا چون مدام در حال آب بازی هستن..بو نمی دن. چون طریقه ی نگهداری شون خیلی مهمه.شما همین بچه های ناز نازی رو تصور بفرما؛اگه یه قطره شیر بچکه رو لباس شون؛بو می افتن...واگه یک روز در میان استحمام نشن...چند متری شونم نمی شه ایستاد
بله.اون کله سبزا که رنگ پرشون تو آفتاب موج اوج میزنن و خیلی قشنگن؛آقای اردک هستند
دقیقاااااااا. منم چونان دوست میدارم.که فرمودین

سلام بر بانو باران
من تا حالا اردک نخوردم
راستش من زیاد گوشت دوست ندارم بخورم
البته چند بار فرصت این پیش اومده که مثلا اردک با غاز بخورم
ولی از اونجایی که حیوان زبون بسته رو جلو چشم من سر بریدن لب نزدم
حتی گوسفند هم قربانی کنیم من نمی خورم

علیکم سلام عزیز دل باران
ازرهرجایی نمی شه اردک گرفت وخورد. مثلا زن عموم یه غاز گرفت 40تومن. بعد بهم گفت؛چرا فسنجون خونه ی شما عطر ومزه اش فرق داشت!؟من درست کردم بد بو شده بود!
گفتم ما غاز رو از خانم همساده گرفتیم. تغذیه ی ایشون برای غازها;گندم و سبوس و علف تازه اس. به انضمام یه استخر بزرگ...جهت شنای غاز ها...قیمتشم گفتم ؛لطف کنید پاکش کنید70تومن.
عین پست عشق قدیم شما... عطرو مزه ی غازهای خانم همساده شاهکااااره
البته منم سبزی جات خوری رو به گوشتخوارگی ترجیح...منتهی مراتب؛مابقی اعضای خانواده دوست دارن...که وظیفه ی منم ایجاب میکنه در طبخ غذا و.....دقت لازم و ملزم رو داشته باشم؛حتی غذاهایی رو دوست ندارم.
√منم دلشو ندارم نگاه کنم. البته گیله زن ها و گیله دختر ها...اکثرا خودشون ذبح ماکیان...میکنن.
فقط من.لا ممکن.چون نمایم.:

خانم توت فرنگی جمعه 26 خرداد 1396 ساعت 11:53 http://gandom1370.blogsky.com/

اییییییییییی جان چقد نازن بغلشون کنی فقط

دلت میاد بخوری این گوگولی هارو ؟ من گوشت اردک مرغ و خروس محلی اصلا نمیخورم بوقلمو هم یه زره فقط میخورم چندشم میشه

اییییی فقط از راه دور نااازشن. بغل نع. دوس ندالم
والا تا جایی که ما میدونیم؛آدما گوگولی موگولی خورن! اون گوشت هایی که نام بردین ؛اکه همراه چند حبه سیر و یه بنه پیاز و یه تیکه فلفل دلمه ای و یه قاشق آبلیمو پزیده بشن..شاهکارن. که وقتی پزیده شدن؛ درحال سرخ شدن روی هر قطعه؛یک قاشق مربا خوری زعفران پاچی بشن...شااااهکاره ؛که یعنی اردک سرخ شده -مرغ سرخ شده-خروس سرخ شده-....گوگولی مگولی طوره شاهکاری میشن
همون فسنجونی که عرض کردم؛کافیه انتهای کار یه قاشق زعفران اضافه کنی..یعنی خیلی راحت پایان نامه ده جلدی نوشتی
شما حساب کن؛این اسم تون چقد گوگولی مگولی هست و من چقدر دلم می خود بهت بگم؛خانم توت فلنگی!؟مُُخُرُمِتا

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد