<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

ازمیان هاتویی ها...

.....

....

.....

......پدرجان دوتا گلدون فلفل سبزآوردن و گفتن؛اگه هر روز آبیاری بشن...کلی فلفل میچینی :-*

.....که بوته ها آبیاری شدون کلی فلفل سبز شیرین چیدیم و مازاد ها..فلفل ترشی شدن ؛ فلفل+چند حبه سیر +نمک و نعناع خشک=سرکه.که همراه باقلاقاتق و املت....(مازادها یعنی تندتر ها؛به قول اجی بوخوردی تا طیران با بودوبی...حالا چره ؟تا طیران ؟نانم ولا.)

.....بادمجون ها به اندازه ی دو بند انگشت خرد شدن...همراه سه مشت نعناع تازه و یک مشت فلفل سبز توی آفتاب گذاشته شدن...که خشک بشن.. (خشک یعنی ؛که وقتی تو مشت تون باشه...احساس کنید سنگ ریزه توی دست تونه؛که توی سینی هست شرت شرت..انگاری نخود لوبیا دارین پاک میکنید..خشک خشک) 

.....

چند حبه سیر +نمک ونعناع خشک و مخلوط بادمجون خشک شده ها میکنید و توی شیشه و..سرکه ریزی و تمام.

فقط یادتون باشه؛تا حدود یک ماه یک روز درمیان توی(سرکه جذب بادمجون میشه و...) شیشه ترشی سرکه ریزی کنید...

که بعد یک سال ؛چهارعدد بوته  سیرترشیِ... سه چهارساله بچپونید توی شیشه..شاهکارخوشکه بادمجان تورشی بعههه.

+فقط یک ماه اول...که سرکه ریزی لازمه...ترشی بیرون یخچال نگهداری میشه...سپس ها درون یخچال بگذارید...که یخچال کوچیکه ی ما واسه ی ده سال پیش رو عالی نگهه داشتهB-)

البته که ما همه ی ترشی ها رو توی یخچال نگهداری می نماییم.ما خودمون نهایتا یکدانه ازاون فلفل ترشی و دو دانه ازاون خشکه بادمجون ترشی تناول کنیم...چرا؟چون دوست ندالیم.دوست دارن: ما هم بی عیب نقص  (همون با کمال میل خودمون) از برایشان می درستیمB-)


نظرات 5 + ارسال نظر
مامان یکشنبه 26 شهریور 1396 ساعت 03:02 http://maman.blogfa.com

چقدر با سلیقه‌اید.
خوشبحال فرزنداتون که اینقدر مامان ماهی دارند و مدام غذاهای خوشمزه میخورند.

شما لطف دارید مامان مهشید جان
دیگه خجالت مون ندین....که میریم تو چادر مامان مون قایم می شیم و از درز چادر...

باران شنبه 25 شهریور 1396 ساعت 19:16 http://www.continue94.blogfa.com

ماشالا کدبانویی هیسی خو واسن
خشکه بامجون ترشی تا الان نشتوسه بوم
چیز جالبناکی بو

تی قوربون بشم...
تره میرماحالا کی جالبناک بو...یعنی یاد بیگیتی...

فرزانه جوووووونی شنبه 25 شهریور 1396 ساعت 10:42 http://namaaaakestan.blogfa.com

احیانا لواشک درست نمیکنی مردخاخور جان؟؟؟؟

جون بی بلا عروس جوووونی
مثل اینکه اینجا رشته ها دو روزه لباسها رو بند رختن...تو هوای ابری...هنوز نمورن...

فرانک پنج‌شنبه 23 شهریور 1396 ساعت 15:33 http://sadbargkhatereh.blogsky.com

به به ترشی....
من همه نوع ترشی دوست دارم.....
اگه یه دبه هم درست کنم همه رو میخورم...

چه خوب. نوش جون تون عزیز دلم
دبه!!
بیزحمت زین پس بفرمایید ؛یه شیشه بزرگ.که ما میگیم؛اگه یه نقل دان گل کلم ترشی درست کنم...همشو میخورم...
دبه پلاستیکی طعم و مزه ی ترشی رو عوض میکنه...تو دبه روغن موتور کوبوتا 7می ریزن

صبیره پنج‌شنبه 23 شهریور 1396 ساعت 01:28

چقدر عالی...
کدبانوییی...
ای جانم چه خوشمزه به نظر میان ترشی ها...

خیلی ممنون و مچکرم..صبیره بانو
جدا خیلی خوشمزه شده.فقط اگه عمری باقی باشه؛سال دیگه سیر ترشی ها رو بچپونم توش...شاهکارمیشه...
خیلی عزیزید صبیره بانوی گلم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد