<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

لاله عباسی

 .....

.....

 .....اگردک یا اگرده سوغات ماسوله اس. (ی آشنای دوری لطف کردن آوردن.. خونگی  هم هست..تردو زنجفیلیه )

......و همچنان عزیزان مان (ابرهای سرزمین مان) مشغولند...

....دمای هوای استان دور ور 15-16درجه سانتی مانتی گراده...به سلامتی بخاری ها روشنن....لابد اکثر هواکش های متبخ ....عطر فسنجان می فرسته دیگه.....

که تصویر فوق؛فسنجانی هست که با آب انار ترش تهیه شده ..(هنوز مونده که حاظر بشه...).خاله جان کوچیکه هم زحمت شو کشیدن.توی گمج آستانه هم درست کردن. بسی بسیار تورش لب=ترش مزه بود! یعنی همه راضی بودن ...فقط  اجی شاکی شد...البته که آب انار ترش باعث از دست شون در رفت شد...

.....و نارنج های کوچولو موچولوی حیاط آقاجان ...و عطر دوست داشتنی شون...که بچلونی روی ماهی های جلزو ولز ناک توی تابه....و فریادماهی ها و  روغن توی تابه...واوووو..تابه آتیش گرفت|:

لاله عباسی های اجی عزیزم ......که اینجا بهشون میگن (گول صفا)

√بگ گرند ترانه این پست (Lalehzar) ببوده هست .

دیگه دیگه؛

چند تا از درختهای گوجه سبز شکوفه دار شدن(الان !؟بله.همین چند روزاخیر) بسی بسیار خوش عطر بو ...

ان شاء الله که به ثمر برسن..



نظرات 5 + ارسال نظر
طیبه چهارشنبه 12 مهر 1396 ساعت 10:28

همه متن و تصاویر رو دوست داشتم.نوش جونتون

فداتون بشم.ممنون از لطف تون

فرانک چهارشنبه 12 مهر 1396 ساعت 01:13 http://sadbargkhatereh.blogsky.com

سلام آبجی جونم...
خوبی عشقم؟؟؟؟
باز که بوهای خوشمزه کل وبلاگتو برداشته!!!!!!
نکن اینکارو
انقدر با احساسات من بازی نکن....

چرا فسنجون من تیره میشه؟؟؟؟؟
اما مال شما قرمزه؟؟؟؟

سلام به روی ماهتون
الحمدالله.خوبم. ممنون ز احوال پرسی شما


شما رب انار تونو از کجا تهیه کردین!؟که اگه موقع پختن رب انار توش یه تیکه آهن (حالا مثلا میخ) بزارن که جوش بخوره ....که معمولا تالش ها این کار رو میکنن و به فسنجون شون میگن(سیاخورشت)سیا میشه.
واینکه؛فسنجونی که توی تصویر هست قرمزیش رو از رب گوجه داره. یعنی بهش دو قاشق رب گوجه اضافه کرده

خانم توت فرنگی سه‌شنبه 11 مهر 1396 ساعت 21:54 http://gandom1370.blogsky.com/

اخه چند بار اومدم وبت ولی حذف شدع بودا؟ چقد خوشحال شدم که هستی

با این ادرس خودتت گذاشته بودی:
http://haftaflakble.blogsky.com/

من نمی دونم چرا (u) توی آدرس نیست.
فدا تون بشم عجیجم

سلما سه‌شنبه 11 مهر 1396 ساعت 18:44

وای چقدر خوب بود کلی کیف کردم رفتم تو حال و هوای ولایت

حال و هوای ولایتِ ابرى بارشى...

moh3n110 سه‌شنبه 11 مهر 1396 ساعت 13:18 http://moh3n110.blogsky.com

مطالبتون جالب بود به خصوص فسنجون که نیم تصویرش شبیه اشکنه هست البته نه اون طرف ظرف فسنجون ترش ملس که من عاشقشم رو نشون میده. البته بازم بگم ترش ملس نه شیرین!

عموما فسنجون هایی که طایفه ما درست میکنن همونی هست که مد نظر شماست.اون فسنجونِ تویِ تصویر هم فقط چند برگه زردآلو کم داشت...که ترش وملس باشه .
اصولا با آب انار ترش فسنجون درست کردن و رضایت مزه ی دلخواه مابقی رو کسب کردن...یکمی سخته.
ترش ملس نه شیرین!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد