<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

بخارتنفس لیمو ...

.....

....,

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

بزن بارون 

ببار آروم 

به روی پلکهای خستم 

بزن بارون 

تو میدونی....

 √همونجور که موسیقی برای دارو درختها مفیده...برای  پخت پز ..طعم مزه ی غذ ا ها مفیده ؛یعنی تاثیر مثبت بسزایی داره..(آیکن ندانم چی)...حالا اگه زنده اجرا بشه...چه بهتر....(ازماگفتن بود؛)


......

                                                                              [ازما گفتن بود؛]

فلضا؛

 Bezan Baron

 از Hamid خان رو پلی میکنیم و میریم آشپزخونه...البته اول آهنگه رعد برق داره....( ولایتمون هم اکنون نم نم بارون شروع شده...)...گفتم که نترسید ماهستیم؛)،،،،،،،،،،،،

.... اول ازهمه ترشی کلم قرمز ؛دوحبه سیر و یک قاشق مرباخوری سیاه دانه +نمک و مرزه و تلخون خشک شده (به مقدار لازم) کلم ها خرد میشن و همراه باقی مواد مخلوط که شدن توی شیشه سه ساعت قبل از سفره چیدن ...ترشی حی وحاظرمیشه(:)

....واما قرمه سبزی با دنده مبارک گوسپند ؛چشم بلبلی ها  همراه دنده ها  هشت صبح روی اجاق رفتن...سپس ها(سه ساعت بعد) سبزی قرمه سبزی روبمقدار لازم بهش اضافه نمودیم(البته سه قاشق غذاخوری ساقه کرفس سرخ شده بهش اضافه کردم) ؛ گوجه نصفه +بادمجون سرخ شده روساعت یک ونیم اضافه نمودیم....دور ور سه -سه ربع... قرمه کرفسی دنده ای حاظر و قابل تناول می باشد....

......ترشی  حدود یک  لیوان سرکه لازم داره...که نیمی رو سرکه سفید ونیمی سرکه معمولی رز ...اضافه کردیم..لازم نیست شیشه ترشی پراز سرکه باشه..همین مقداری که ملاحضه میکنید بستش هست...سوال پیش میاد که چطوری مابقی کلم ها سرکه رو جذب کند ...روی شربت آنتی بیوتیک و... نوشته قبل از هر بار مصرف خوب تکان دهید...درب شیشه رو محکم ببندید و هر نیم ساعت  مقداری بلرزونیدش ؛عین اون میمونه که دودستی لپ بچه ای رو بگیرید و...ویبره ای اش نمایید..باز سوال پیش میاد چه کاریه!؟که آخه اگه غرق آب سرکه ای  باشه ترشی ترد و خوشمزه نمی شه...یه حالت نرم و پلاسیدگی داره...که با این روش یک هفته توی یخچال ترد و تازه می مونه :)

.......واما برنج ؛ما همراه این مدل قرمه برنج دودی دوست داریم...منتهی نه خالصا دودی ها...که یعنی دو پیمانه برنج معمولی رو با یک پیمانه برنج دودی مخلوط نمودیم  و بدون روغن کته پزیدیمش...که نیم ساعت قبل ته دیگ گرفتنش...زعفرانآبشده  پاچیدیم ....که ازنظرمون خوشطعمترببوده...

.......

یک نکته اصاصی؛بجهت رفع عطر بوی گوسپند ؛نیمی ازیک  لیمو عمانی رو (هسته های لیمو عمانی جدا کنید)میون قرمه چپوندیم شعله اش رو خیلی کمتر از حد معمولش نمودیم  وصد البته درب قابلمه رو کیپ کیپ نمایید....تا بخار تنفس لیموجان عمانی  بخورد دنده ها بره ....و به عبارتی  آنانی که  گوشت گوسپندی دوست نمی دارن...متوجه قضیه نشوند(؛)ولیکن آنانی که دوست میدارن لب لوچه شان عطر لیموبگیره ..نه گوسپند؛...که خدا سر شاهداست خانمی ز اقوام دور بامادیده بوسی نمود ....که گمان نمودیم دور از جانش دور از جانش... با خانم ببعیه ببوسیه نمودیم...اصن چه معنی دارد آدمی بوی.. ..

نظرات 14 + ارسال نظر
ارغوان دوشنبه 24 مهر 1396 ساعت 16:22

ببعی ها؟!
عجب!

عهههه...شما گرفتین منظور مو...ها!؟

با اجازه
خیلی عذر میخام

فراتک یکشنبه 23 مهر 1396 ساعت 16:01 http://sadbargkhatereh.blogsky.com

واااای باران فکر کنم من کور شدم!!!
فکر کردم قرمه سبزیت با لوبیا چیتیه!!!!

دور از جون تون عزیزم:-*:-*
پست قبل رو خوندی...توی ذهن تون موندبود....اومدین این پست ....که چونان نوشتین:

فرزانه جوووووونی یکشنبه 23 مهر 1396 ساعت 12:30 http://asheghihambato.blogfa.com/

بلی بلی نصیحتی بس بجا بود. ولی خوب من که سس نمیخورم. نوشابه هم خیییییلییییی کم. مثلا با کامی که یه قوطی نوشابه میخریم من فقط یک چهارمش رو میخورم. سس گوجه و این چیزا که اصلا. سس مایونز هم فقط با سالاد کاهو اونم با ترکیب بیشتر با ماست. تازه اونم خیلی کم. شاید ماهی دوبار.
سوسیس هم که فقط وقتی مجبور باشیم. اونم تو خونه نه. مثلا وقتی میریم بیرون و دیگه مثلا خیلی وقت باشه نخورده باشیم

خیلی هم عااااااالی. که نمی خورین.
سعی کنید همون یک چهارمش رو هم نخورین.
ماهی ...هرچند ماه یک باری....یکم سس اشکال نداره.
مادخودمون همراه سالاد کاهو؛آبلیمو+روغن زیتون+نعناع...می خوریم.
آفرین.مرحبا عروس عزیز دل مکه مراقب سلامتی خودت و کامی برار وبچه ها هستی......

طیبه یکشنبه 23 مهر 1396 ساعت 09:14

نوش جون کدبانو

فدامدای طیبه بانوی عزیز دل م

سپیده مامان درسا شنبه 22 مهر 1396 ساعت 23:12

به به چه همه خوشمزه جات
نوش جونتون

ممنون و مچکر....

خانم توت فرنگی شنبه 22 مهر 1396 ساعت 12:24 http://gandom1370.blogsky.com/

تاحلا این مدلی نخوردم بادمجون گوجه ولی حتما خوشمزه میشه دستت درد نکنه

میگم ترشی گل کلم سفید چه موادری میریزی توش؟

گل کلم+خیارقلمی+کرفس+سیب زمینی ترشی+هویج +مرزه نعناع تلخون +نمک سیاه دانه =سرکه
گل کلم و کرفس بیشتر از همه میریزم؛چون هردوتا شونو بیشتراز مابقی ها دوست دارم...که کرفس زیردندون ترد و خوشمزه اس ...گل کلمم حرف نداره

فرانک جمعه 21 مهر 1396 ساعت 11:45 http://sadbargkhatereh.blogsky.com

تا حالا قرمه سبزی با لوبیا چیتی نخوردم
ولی کلا لوبیا چیتی رو دوست دارم...
یه بار امتحان کنم ....
نمیشه قرمه سبزی رو یه جا ببینی و بعدش درست نکنی...

مگه با لوبیا چیتی قرمه سبزی میپزن؟؟؟؟
منم لوبیا چیتی رو که ما باهاش باقلی پخته درست میکنیم و یک عااااالمه روغن زیتون و.سماغ و کره بهش میزنیم و احتمالا دوسیخ کباب مشت باهاش تناول میکنیم و.بهش میگیم ؛کباب لوبیای جک سحرآمیز...بسی دوس میداریم
پس شما هم از خانواده بزرگ قرمه سبزی دوستان هستید....ازآشنایی باشما بسی مشعوفیم...

فرزانه جوووووونی پنج‌شنبه 20 مهر 1396 ساعت 16:28 http://asheghihambato.blogfa.com/

چه جالب. ولی ما توی قورمه سبزی لوبیا چشم بلبلی میریزیم. خبری هم از گوجه نیست. البته من کلا گوجه پخته دوست ندارم. و بگویم که بنده بسیار بد غذام. و اگه اونجا بورم به این غذا لب نمیزدم. نه اینکه بد باشه یا بدمزه ها؟؟؟؟ من کلا به غذاهای جدید لب نمیزنم. ضمن اینکه خیلی از غذاهای مامان بیچاره ام را هم نمیخورم. کلا اعجوبه ای هستم در نوع خودم

اون خورشت هم ....طعم و مزه ی قرمه رو داره..(ساقه کرفس ها طعم دارترش کردن).گوجه اش سرخ شده است.
با این اوصافی که از خودتون به تصویر کشیدین... کافیه دور ور 48ساعت شما رو تحویل مامان جان م نمایم...
ویک توصیه ی مردخاخوری؛
(جسارتا البته)
شما مصرف سس سفید و قرمز و ساندویچ سوسیس و....هرچه فسفود و نوشابه های کولا....به کمترین شکل ممکن برسانید..
ماشاءالله آن دور بازوی مبارک تان هیچ کم از مش پیمان زیبایی کار سر کوچه ای مان ندارد...ولیکن اگر قرار است از برای ما برادر زاده های(خودتون فرمودین 4تا) ناژناژی بدنیا آورید
سر اولی نه..دومی یقینا واتر پمپ دیسک صفحه کلاچ و کشکرت ...یکجااوراغ می نمایید

عذرمی خوام

صبیره پنج‌شنبه 20 مهر 1396 ساعت 10:24

مرسی عزیزم ... چشم... اینجوری هم گوشت گوسفندو امتحان میکنم شاید بتونم بخورم... :-*
قربون دستتون ...
ممنونم

فداتون بشم ؛صبیره بانووووو
ان شاء الله تناول میکنید و خشتان می آید...
خدانکنه...تی جان ره بمیرم
خیلی مخلصیم

محمدرضا پنج‌شنبه 20 مهر 1396 ساعت 08:19 http://bitterthancoffee.blogsky.com

چه زندگی زیبایی
چند خط اول من رو برد به دوران بسیار خوبی از زندگیم
سلامت و شاداب باشید

ممنون ...لطف دارین شما
چه خوب. خوشحال شدم که یاد آور چونان دورانی برای شما بود...
(گمونم زندگی زیبا وامدار چونان دورانی هست)
تشکر و سپاس ...آقای محمد رضا

مامان پنج‌شنبه 20 مهر 1396 ساعت 04:36

چقدر آهنگ زیبا است مادر باران
بسیار آرامش بخش است،
ممنونم.

خوشحال شدم؛ که خوش تون اومده..
منم همچین حسی دارم...که بسیارآرام بخشه
مخلصیم

مامان پنج‌شنبه 20 مهر 1396 ساعت 04:22

سلام همسایه، احوال خانم؟
به‌به درست به موقع رسیدم.
خانمی مهمان نمیخواهید؟
سفرتون پربرکت باشد ایشالله
تنتون سلامت
جمعتون جمع
قلبتون شاد

علیکم سلام ؛همسایه جان ،بحمدالله خوبم .ممنون از احوال پرسی تون
اختیاردارید بانو؛شما صاحب خونه و تاج سرمون هستید...تو رو خدا سر پا نمونید...بفرمایید کنار بخاری بشینین تامن براتون چای تازم بیارم
خب .چه خبر از باشگاه ...؟
سلامت باشی گل زیبای من
ایضا برای شما و خانواده محترم تون
سیناجون رو ببوسین

صبیره چهارشنبه 19 مهر 1396 ساعت 20:29

راستی این اهنگو خیلی دوست دارم...
بزن بارون
ببار آروم....
خیلی گوش میدمش... خیلی وقت بود نشنیده بودمش...

ببارآروم
به روی پلکهای خستم.....
نوش جونه گوش مبارک تون

صبیره چهارشنبه 19 مهر 1396 ساعت 20:27

منم گوشت گوسفند دوست ندارم
دلم ترشی خواست
خوشمزه بود پستت ...
گرسنه شدم... برم..

گوشت گوسفندی رو مخلوط گوشت گوساله کنید و خیلی خیلی ورز بدین (به قسمت مساوی)...دوعدد پیاز رنده کنید و نمک و فلفل...کباب ماهی تابه ای شاهکاری میشه
یعنی عطر بوش مهو میشه....
فقط امان از روزی که ؛کسی بخاد اذیتتون کنه وبا لب لوچه خورشتی گوسفندی قصد دیده بوسی تونو داشته باشه....
الهی..بیارم دم در تون
به قول اجی ؛تی شکم ره بمیرم جان زای

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد