<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

که بخندند آنان....

 ....

....

 ....از آن همه گلنارهای اناردارحیاط منزل مان...فقط همین یک دانه اناربه ثمر رسید...

......( یاقوت ها....)

خداوند دومتربه در سوره انعام ...ویک مرتبه در سوره رحمن  از انار یادنموده است ...

از امام صادق ع منقول است که ؛چهار چیز طبیعت را به حالت اعتدال در می آورد ...که یکی از آن چهار تا انار است 

ایشان فرمودند؛میوه یکصدو بیست رنگ است...وآقای آن انار است ...که انار را با پیه اش بخورید چرا که ذهن را افزون می کند..

(یعنی ذهن مبارک تان بسی مشعشع تابان روشن ببوده میشود)البته ما فکر می کردیم ...فقط گردو ...آقای گردو 

ببوده است...شاید شما خاطر تان نباشد ...یک کارتنی پخش میشد "سرزمین آجیلی" که آنجا ؛گردو را کت شلوار پوشانیده بودن..ایضا؛سیبیل وکراوات .... یک پاچ مرداکی بود ...بسی برزخ وعصبانی B-)

ولیکن در همین سوه های ذکر شده آیه های 141-99 انعام از زیتون هم یاد شده است...اما در آیه ۶۸الرحمن از خرما !…

(اویتا من اناری را می کند دانه.../به دلش می گوید؛خوب بود آب انار /بپرد در چوم!/که بگوید ؛پاسخی مصلحتی/که بخندند آنان....)

بله میگفتیم؛خداوند در قرآن مجید سه جا از انار نام برده ...ولی آنچه که مورد توجه مان قرارگرفته است...تذکر و تاکید ومعناومفهوم  آیایه مبارک 141ببوده است...که  فرمودن ؛از میوه آن درختان بخورید.. ..و در روز درو حق آن را بپردازید؛معنی دستور آن است که؛خداوند کریم انحصار یا مالکیت فردی محصولات کشاورزی و نباتی را نمی پسندد..و تذکر دیگر در همین آیه آن است که؛اسراف مکنید که خدا اسراف کاران را دووووست ندارد.....

..ولیکن چون نامی از زیتون ...در آن آیه ها برده شده بود...حیف مان آمد تصویری از زیتون (البته از نوعه پرورده اش) را نگذاریم...

.......

......

هسته های زیتون رو ازش جدا میکنیم...دومشت آقای گردو را همراه سه یا چهار حبه سیر ...در هاون یا هروسیله ای که باب میل تان است ...می سایید؛همان آسیاب میکنید...یک ونیم لیوان آب انار ترش همراه یک قاشق چای خوری گلپر+یک قاشق مربا خوری نعناع سبز ..باد گردو های ساییده شد ادقام می نمایید ...حال زیتون های هسته جدا شده....چندین و چند همزدن های متوالی...که پس از ها یک راست دریخچال نگهداری نمایید.

که چندساعت استراحت دریخچال؛زیتون پرورده تان حی و حاظر برسرسفره ناهاریا شام تان...

+خب...زیتون پرورده یک نوع سبزی محلی وحشی ای داره ...به نام "چوچاق" ..این هفته هم نرفتم ولایت ..که بچینم...البته در دکان  آسید سبزی فروش یقینا موجود است...ولی ما نرفتیم...مامان جان مان هم  ولایت هستند...

+اگر آب انار ندارید .فدای سرتان ....مثله مهمی نیست:دوقاش رب انار +نصف استکان آب...رقیق نمایید ..سرو تهه قضیه هم می آید...


نظرات 10 + ارسال نظر
آران پنج‌شنبه 4 آبان 1396 ساعت 12:27 http://hghight-zandage.mihanblog.com/

“همه می ترسند
همه می ترسند
اما من و تو
به چراغ و اب و آینه پیوستیم و نترسیدیم”


فروغ فرخزاد

خوش آمدید آقای آران

Sabi gol پنج‌شنبه 4 آبان 1396 ساعت 00:17


الان با این اوضاع میشه کاریشون کرد؟؟! اینا قابل درست شدن هستن یا بریزمشون دور؟!
چه اسرافی کردم ... ای وای...
دوستم بهم گفت اینجوری درست میشه... منم که دفعه اولم بود زدم خرابشون کردم...

بازم ممنونم ازت باران عزیزم ؛-*
فقط بخاطر اسراف کاریم خیلی ناراحتم... :(

الهی برای اشکهاتون بمیرم
والا من نمی دونم!!!سرکه رز یا وردا بجهت شیرین کردن زودتر زیتون میریزن...
شما از دوست تون بپرسین ……ببینید نظر شون چیه.... خودشون همینطوری درست میکنن!؟
جسارتا چند کیلو زیتون بود!؟
اصلا با چاقو چاک دادن نشنیده بودم!!ما از رودباری ها یادگرفتیم...اونجا به اصتلاح معدن زیتونه و خودشونم استاد کار شیرین کردن زیتون....
انصافا هم بهمون درست یاد دادن....
امسال کیلویی 7تومن زیتون تازه چیده بود....
که مغازه دار شیرین شده اش رو میفروشه13تومن...
خیلی بصرفه تر هست آدم خودش درست کنه....
چند سالی هست که من درست نمی کنم...اونم بدلیل اینکه؛دکترگفته چیزهای شور برات ممنوعه..مثل ترشی شورها و خیارشور و زیتون....
منم.ناراحت شدم..هم.برای اسراف کاری...هم برای زحمتی که کشیدین... اگه دستکش زده بوده باشین دستهاتون لک نشده....
فدامداتون:-*:-*:-*

ارغوان چهارشنبه 3 آبان 1396 ساعت 19:26

به به از این آموزه های خوب و خوشمزه اتان
بسی هوس زیتون پرورده کار دست نازنین و مهربون شما را نمودیم

عزیز دل مادر
ان شاء الله...اگر عمری باقی بماند...با جان و دل و دستم ...از برای گل دختر محجوب و معطرم

Sabi gol چهارشنبه 3 آبان 1396 ساعت 15:21

مرسی عزیزم که برام توضیح دادی.
من زیتونا رو با چاقو برش زدم تا ۵ روز داخل اب و نمک دو بار در روز میزاشتم که تلخیشون بره بعد از ۵ روز داخل یه ظرف ریختمو کمی روغن زیتون و جوپرک هم بهش اضافه کردم اما هنوز تلخن اصلا شور هم نشده بودن!!!

خواهش میکنم گلم...:-*
بعید میدونم ..اینجوری که شما نوشتین....تلخی زیتون ازبین بره...
چون هر روزی که آب دبه زیتون ها تعویض میشه...زردابه هاش متغیره....که روز آخر آب زیتون مثل آب معمولی هست....شاید یکم کدر باشه..اما با روز اول فرق داره...که توی فرایند تلخیش میگیره به آب..
روغن زیتون نمی ریزیم ...انار ترش رو زمان مصرف بهش اضافه می کنیم....
بعید میدونم شیرین بشن...

Sabi gol دوشنبه 1 آبان 1396 ساعت 09:53

ا وا ... زیتون اینجوری درست میشه!!!
من اشتباه درست کردم...

زیتون رو میچینن و باسنک یکی میکوبن تو سرش...جوری که طفلی ترک برمیداره..امامغزش(هسته اش)نمیشکنه.
بعد همه ی زیتون های شکسته رو میریزن تو دبه ()
روزی دوبار تا پنج روز ؛آب دبه رو عوض میکنند
که دفعه ی دهم تعویض آب ...نمک سنگی..یا سنگ نمک یا همین نمک های بسته بندی اضافه میکنند ...مثلا هر دبه ی خیارشور که پراز زیتون های شکسته اس...دونیم تا سه بسته نمک لازمه.
که حدود دو سه هفته...زیتون ها قابل مصرف میشن.
پس به این میگن؛فراوری زیتون شکسته.
اون کنسروی های پفیوز سان رو کارخونه ها مواد(یادم رفت چه موادی هست)مخصوص میزنن.
که زیتون اینجوری ها شیرین میشه...(وقتی که باضربه میشکنیم...تلخ زهرماره)
زیتون پرورده رو اونجوری درست میکنن ...
شما چطوری درست کردین...

طیبه یکشنبه 30 مهر 1396 ساعت 13:56

انار،زیتون پرورده و کلا عکس خیلی از خوشمزه جاتی که میذاری عشق نیکان هستند.البته که خودم هم عاشق انارم بدجور
نوش جانتون کدبانوباران
ما آماده می خریم حالش را می بریم.ما رو چه به کدبانوگری خواهر

الهی...من قربونه نیکان جون و مامان گلش بشم
نوووش جون هردوتایی تون
مارا چه به کدبانوگری عاشققققق تونم که
ماهم گاهی حاضری میخریم عزیز دل خواهر
رستوران هم میرویم بلامیسر
ولایت شما؛جوجه کباب هاش حرف نداره
ایضا ثوهان های هل دارعجیج مجیدی اش

سلام ...

با داستان ویروس منتظر شما هستم ، ممنون وسپاسگزارم...[گل]

علیکم سلام آقای قلی زاده ارجمند...
ویروس !!
هوم!……چشم .
تشکر و سپاس ز شما...

مامان یکشنبه 30 مهر 1396 ساعت 02:58 http://maman.blogfa.com

سلام می گل خاخورجان
خوش به سعادت خانوادتون که مادر کدبانویی مثل شما دارند.
واقعا جلوی این همه ذوق و سلیقه و حوصله شما من کم میارم!
حس میکنم برای سینا مادری نکردم!
ایشالله همیشه سایتون بالای سر خانواده محترم باشد.

سلام می عزیز خاخور جان
تی جان بی بلا جان زای
خیلی ممنون از لطف و مرحمت شما....
جونم برای گل دخترمهشیدم بگه
ما از زمان طفولیت مون بجهت فراگیریِ جهشی کدبانویی یا همان خاتونی ؛مارجان صدامون میکردن..(ده دوازده سالگی فول آشپزی بلد بودیم) البته کمی (کمی؟نه .نه.خیلی هم) زبون دراز بودم..(بودیم!؟هنوز هم).ولیکن عنوان بینیشته کُر=دختر ترشیده؛ را در سنین شش هفت سالگی کسب نمودیم ....
ولیکن وابدین ذوق وسلیقه....شما رو عشق است گل زیبای من
سینا جون مون هنو کوچولوموچولویه جان ساقی وتندرستی جان امره مهد و دبستان و دبیرستان ....که بعد مامان مهشید تشریف ببره خواستگاری و زن بستونه و....نوه داری و...
الهی قربون مامان بزرگ مهشید جان...گل دخترم بشم....که شازده کوچولو رو فرانسیه ای برای نوه اش میخونه
خیلی عزیزیدددددد....می گول دخترید می جان زاکید:

فرزانه جوووووونی یکشنبه 30 مهر 1396 ساعت 02:47 http://asheghihambato.blogfa.com/

من انار بسی دووووووووست. اونم از نوع اینچنین قرمزززززززش

من شمارا بسی دووووووووست .آب انار با گلپر فراوان و جگری رنگگگگگ را ایضا؛

فرانک یکشنبه 30 مهر 1396 ساعت 00:46 http://sadbargkhatereh.blogsky.com

یعنی من عاشق وبتم باران....
من خیلی به آشپزی علاقه دارم...
ازت ممنونم که چیزهای جدیدو میای مینویسی

منم دوووووستتون دارم؛فرانک بانوی عزیز دل م
منم ازتون ممنونم...که فرانکی صادق و عزیز مجیدی هستی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد