....
....گل پالوده یا پالدو؛حهت درست کردن فرنی
آرد برنج یا گندم
شیر
کره
شکر
گلهای پر پر شده "پالدو"یا پالوده...
آرد باشعله ی ملایم تفت داده میشه تا فقط؛خامی آرد گرفته بشه؛ سپس زیر اجاق خاموش میشه تا آرد تفت داده خنک بشه...بعد خنک شدن شیرو شکر و کره اضافه میشه ؛دوباره روی اجاق با شعله ی ملایم ؛مداوم هم زده میشه..تا به قول معروف فرنی ببنده...یک ربع قبل خاموش کردن اجاق گلهای پر پر شده اضافه میشه...
√عطر این گل ترکیبی (به نظرمن) از گل محمدی و نسترن هست.
+"آشپزی گیلان" را در ویکی پدیا دنبال کنید.
خدا نکنه اجو جونمم
زنده و سلامت باشید
تی جانه قوربان
سپاسگزارم همچنین شما و خانواده بزرگوارتان را
تی جان ره بمیرم :-*:-*:-*
فدا مدای اجو جونمممممممم
همچنین شمااا اجی نازم و بزرگوارم و مهربونممم هزاران و هزاران بار آمین
زنده بمانی جانه زای
تی جانه قوربان خودا جانی شیمی جان ساق سالیم بداره ؛ایضا شیمی خانواده محترم امره
ممنونم اجو از اینکه گفتید تو ادیبهشت ماه و تو گلخونه هم میشه پیدا کرد
وااای آجوو نهههه این چه حرفیه ( همین که گفتد خودش دنیای ارزش داشت برام هاا محبت دارید شما فوق العاده )
فدا مدای اجو بارانی جونم بشم منننننننن
قربونت برم من
زنده بمانی عزیز دلم
چه جالب نمی دونستم
فرنی با گل
ممنونم اجو جونممممممم
حالا این گل ها رو از کجا میشه پیدا کرد اجووو
والا اردی بهشت ماه؛خانم های دست فروش میفروشن....
بوته اش خونه ی اجی من هست؛شوهر خاله ام از اون گلخونه هایی که گل و گلدانی و....میفروشن گرفته بود.
منم بوته اش رو ندارم.یعنی اجی برام قلمه زدن ؛خشک شد.انشالله گفتن دوباره برام درست میکنن...بگم برات درست کنن؟
جالب بود ..
یه مطلب تازه یاد گرفتیم
داداش کوچیکه ام ؛عالی تر از یک کدبانو درستش میکنه. +تناول کردن شو