ومن خیلی خوشحالم که؛سریال" درچشم باد" مجدد پخش میشه.
****
واما مربای بِه ،عزیز دل بابا:)
به ,بهه تلخی بودو
لاجرم چونش نمودیم و
بسی خوش طعمِ بامزه ی گَس طوری شده بود.
لاکن اندکی،با خامه ادقامش نمودیم و،
بسان برق سفازگرفته ها شدیم/:
*****
****
یادتون هست؟عید واسه اَجی؟سُنبل خریده بودم؟خو اون تصویر خودِ خودشِ ،که همین جمعه ای که گذشت .همین ایستگاه آخر آذری،عطر شکوفه هاش رو برشاخه ها پاچید و
ومن به آن تک درخت توسکای کنار رود خانه فکر کردم.
که یک آشیانه، مابین شاخه هاش هست.دور اطرافش هم، خارو جلبک و خزه و گل پامچال و بنفشه...وبعد چه چه زیبای بلبل وحشی.وهوایِ بهاری/:
****ایشان تصویر تُرش تره هستن.میگم ترش تره،یادِ نیکان جان و مامان طیبه ام می افتم❤بله،ایشان ترش تره ی شیرین تره هستن.طرز تهیه اش .سبزیِ (گیاهِ؟)وحشیِ شیرین تره،سیر،یک قاشق آرد،نمک و زرد چوبه و فلفل و روغن و تخم مرغ.رب انار=شیرین تره.
****
****ایشان هم پاچ باقلایِ پوست کنده اس.حاظر و آماده برای باقلاقاتق شدن.این فصل سال.پاچ باقلای پاییزی،توی بازار هست و
بسیارهم،طعمش ومزه اش،از پاچ باقلای بهارِ متفاوت تره
*****
*****
میشه؟به مامانم نگین؟من باقلی پلو پزیدم ؟هان؟میشه؟قول میدم دفعه بعد ،باپنج شیش تا باقلی ،باقلی پلو بپزم و
باقیش همش شوید باشه !
****
ایشان همان گیاهِ شیرین تره هستن.معمولا این فصل از سال گوشه کنارپرچین،سبز میشن و
تا فصل ماقبل گلدهیش؛ مردمان ولایت مون ازش تره درست میکنن و
همراه،ماهی،ماهی شور،ماهی دودی.ماست و کته تناول میکنن.البته بستگی داره میل شون به کدام نوع از ماهی بکشه،یعنی یک نوع ماهی انتخاب میکنن.مثلا ماهی سفیدِشور.که قدِ یه قوطی کبریت می برن و
سرخ میکنن.یا اینکه توی ماست خوری،هنگامی که پلو مشغول دم کشی هست،ماهی شور رو دم میارن/:همون بخار پزمیکنن :)
****
****
هاااا...اصولا جاده ی بارون زده فاز میزونی داره و
ایشان رو هفته ی ماقبل تر،توی مسیر دیدیم؛خوشمان آمد/: