خانم معلم (لبخند ماه) پست گذاشتن،باعنوانِ"باغ گیلاس دلبر من"
ومن دلم یه کاسه گیلاس خواست.هم بخورم،هم گوشواره درست کنم/:
بعد یادم اومد الان فصل گیلاس نیست.ولی آلبالو خشکه هست.رفتم ودوقاشق ریختم تو چاله و...همین جور مزه مزه میکردم.یادم اومد ،جایی خونده بودم؛
یکی هم بود
که با دامنی از جنس بهار
پا در کفش های گیلاس گذاشت
تو دلم گفتم؟
خوب؟چه عیبی داره؟بنویسیم؟
یکی هم هست
با پیرهنی ازجنس بهار
پادر کفش های امرود و
هالی می گذارد...
هووم؟
چه عیبی دارد?هان؟بهعد به خودم گفتم،به قول سعدی علیه رحمه؛شکل امرود تو گویی که بشیرینی و لطف/کوزه ای چند نبات است معلق بر بار...
یکی گفت،کدام واژه؟گفتم"معلق".یعنی از زمین به هوا جستن و
چرخ خوردن؛وعطر خوش شنفتن:)
هالی همون آلوچه است.یعنی یکی با پیرهنی از جنس بهار/پادرگفش های گلابی و
آلوچه می گذارد:)
چرا؟آخه گیلان گیلاس جواب نمیده.امرود وهالی ،چرا.خیلی خوب جواب میده،یعنی خیلی خوب شکوفه و بار میده :)
مام کلی درخت خشک کردیم!از زردآلو گرفته تا سیب و گلابی و بادوم!نمیدونم چه سری عه که این درختا تاب و تحمل زندگی ندارن بعضیاشون!




)
آره خب ، باید فک کنم ازین به بعد سر تخت مریضا وقتی با استادا واستادیم ، ازین آلوها و برگه ها ، بچپونم توی لپ هام و انبارشون کنم !تصورشم خنده ام میگیره!
البته من فست فود زیاد نمیخورما ، سس حالا یه کم شاید بیشتر ، ولی ساندویچ نه زیاد!(ساندویچ دوبل برگر را از کوله پشتی اش برمیدارد و درجا می بلعد!
آخ آخ
فدای برگهای قلبی شکل درخت زردآلو بشم


<-آلوچپیده 





ساندویچ نون پنیرو
میدونید؟اینجا بودین حتمی می بردم تون پیش دکتر نصیر محترم.آمار تغذیه تونو گفته نگفه.قطعا بیخ گوش هردوتامون می خوابوند.

اینجا هم زردآلو بار نمیده.فقط سبز میشه
خیلی هم عالی،گوشه لپ تون ورم میکنه و
اساتید بالاسر مریضا و مشغول تدریس.شمایل شما
طفلی پرستارا
سعی کنید مصرف روغن رو به حد عقل برسونین.حالا ماهی یک بار سرخ کردنی عیبی نداره.سس هم همین طور
نوش جون تون.
سبزی خوردن تناول کنید،فکر کنید دوبل برگرِ.مراعات کنید جانم
گونه هایت گلگون
مرسی برار جان.سلامت و تندرست باشی همیشه
والا ما درخت گیلاس تو باغ و حیاط مون نداشتیم تا حالا...البته بابا اینا تعریف میکنن میگن اون زمانا که هنوز بارون و برف خوب میومد و خشکسالی نشده بود ، ازین میوه های بهشتی زیاد توی باغ و دار و درختا بود ، ولی خب الانا دیگه از شانس ما نیست!

بعد منم میگم باشه حتما ازین به بعد الو میخیسونم توی لیوان اب و میخورم!

این البالو خشکه ها رو گفتین ، باز یاد مامان بابا افتادم ، هروقت ذکرخیر اخلاق و گلاب به روتون اوضاع مزاجیم میشه میگن روزی چند تا الو بخور این قدر یبس نباشی بچه!
یه مرتبه این کارو میکنم و باز روز از نو روزی از نو و فراموشم میشه!
از شما چه پنهان،دوبار نهالِ درجه یک گیلاس (مشهد)خریدم و
برگهای درخت گیلاس رو دوست دارم.زمان شستن گیلاس ها.توی پاکت ،معمولا برگ گیلاس پیدا میشه.اونوقته که، چشمم رو می بندم و






ومعتقدن برای رفع عطش نافعههه
اصلا در حین آشپزی حتمی باید گوشه لپ آدم ازاین جور تنقلات باشه
خشک شد.شکوفه و برگ زد.ولی یهو خشک شد.
هفت و هشت دور برگهاش رو لمس میکنم،خدا رو شاکرمیشم و
لذت می برم
اجی یه بشقاب بهم داده بود،شکوفه گیلاس بود.خیلی قدیمی بود.به دیوار آویزونش کرده بودم.یه روز مهمون اومد گفت،چه قشنگه!
نیم ساعت بعد رفتن شون،بشقاب افتادو
هفتاد تکه شد
اون هجم سس و
فست فودو...شما تناول میکنید.سعی کنید غذاهای پخته بیشتر استفاده کنید.روغن زیتون با سلاد،توی عدسی و
سوپ،میوه و
تنقلاتی مانند آلو،برگه زردآلو،زرشک،زغال اخته آلوچه و....تناول کنید
این البالو خیسوندن و
با گلپر ونمک تناول کردن و؛بابام عادتم داده.
چه کاریه؟تو لیوان بخیسونین؟من ازاینجور تنقلات خشک،توی جیبم میزارم،هروقت دلم خواست،مثل شکلات یکی می زارم گوشه لپم،حالا آلوباشه،اخته باشه،گیلاس خشک شده باشه.باورنمی کنین؟