مامان گفت.چهار مرتبه.با آب گرم.خُرده برنج ها را بشور .بعد بریز تو آبکش.دو ساعت بعد.روی پارچه نخی پهن شون کن.هر چند ساعت .به روش بالا.مرتب و نامرتب و مرتب شون کن.
برای تهیه ی آرد برنجِ مرغوب.به قول قدیمی ها.سُرمه،یعنی اونقدر نرم و لطیف....که می توان در سرمه دان ریخت...به روش بالا عمل کنید.
که نان برنجی و حلوایِ برنجی،در دهان آب شود.
اینجا به خُورده برنج ها،می ئن دانه،مِن دانه=نیم دانه=میان دانه می گویند.
میان دانه در ولایت مان.در پختن آش و شعله زرد کاربرد دارد.وایضا کته پلو با کباب پرچرب و گوجه کبابی و سبد سبزیِ محلی و زیتون و....باقی مخلفات.
قوت قالب کشاورزانِ سرزمین پدری.میان دانه بود،هست.
ولایت مادری اما،میان دانه در پختن آش و شعله زرد و چند نوع نان برنجی و حلوای برنجی ،کار برد دارد.
کته پلویِ میان دانه.شیرین است .و عطر و بویش ،شالی زارِ به خوشه نشسته و...آخ از بخارش و عطر و بوی گل و سُنبله برنجزاران:):*مانندش.
.
..
..
پ.ن.بفرمایید ،دوست عزیز.
اونها را نوشتم که لبخندی بزنی خاخور جانم

کدوم ها؟؟
نظری ثبت نشد ،برار جان

برای پست بالا، من همین الان انار یلدا رو خوردم

یلداتون مبارک.
نوش جان،گوارای وجود.
من و دادا و سارا نیز هم.

سپاس کاکو،شب چله ی شما هم مبارک.
خدا قبول کنه نذورات ره.

برنج کجاس؟
قربانت
کاکو گیان.
نیم دانه ی هاشمی/محصول برنجزار پدرجان.
با درود
یعنی همه اش دنبال یک بهانه برای گریه کردن
دیشب در مسجد شله زرد تقسیم کردن یک کاسه ی کوچک هم نصیب من شد
خوشمزه و خوش طعم و خوش رنگ بود
درود بر شما




بله.واین برمی گرده به همان دوران چند ماهگی.بیماری مادر. جداشدن/دور ماندن.وانتظار کشیدن.لجوجی و گریه کردن...
البته.الانه.شکر خدا.بیشتر اوقات.گریه و خنده.خنده و گریه .به اتفاق بر ما حائل می شود
التماس دعا
نوش جان
چند روز پیش.بیست چندمِ آذر.من هم شعله زرد پختم.خدا اموات شما را رحمت کنه.خیرات بود.شکر خدا.پدر جان گفت:"خوش رنگ و خوش عطر وخوش طعم و مزه اس.