.....
شوید +گشنیز
.....برنج دم کشیده
....خورشته گشنیزوشوید.(مثله سیرقلیه)
گشنیز و شوید بعد ساتوری شدن ؛9دقیقه تفت داده میشه(نمک وفلفل روغن کنجد) ؛سپس تخم مرغ اضافه میشه؛سپس ها یک یا دو لیوان آب مرغ- اردک-غاز-بوقلمون؛که اینجا آب غاز پازرد اضافه شده؛چهاردقیقه ریزجوش ؛اجاق خاموش که شد...فلفل +یک قاشق چای خوری زعفران آب شده...
√گشنیز ؛سرد و خشک-خواب آور-مانع ترش شدن غذا-مقوی مغز-مقوی قلب وضد افسردگی.
√شوید؛گرم وخشک ولاکن برای درمان بی خوابی مقداری شوید را زیر بالش خود بگذارید(یعنی زیاد پیگیرفواید شوید نشید؛)
√سیر قلیه ی ؛با برگ های تازه ی سیر درست میشه؛برف وسرمای آذرماه باعث زرد شدن برگچه های سبز سیر شده.ازاین جهت اینو جایگزین اون نمودیم؛البته طعم ومزه اش کاملا متفاوته....
....
....علف غازی
√غاز پا زرد؛خانم همساده (آقاجان اینا) توی حیاط شون پرورشش میدن و میفروشن؛عین مرغ و خروس و اردک...کلا ماکیان داری میکنن میفروشن....خوراک غاز ؛علف غازی هست و نان وسبوس برنج...
√مابه گشنیز میگیم "هل" اون مغزهل م که همونه دیگه!:)
به به! هم غذا و هم به تصاویر!
دیروز با دیدن هل و شوید شما فکر کردم از غذامون یه عکس بگیرم بذارم شما هم ببینی! اما با عکسها و غذاهای خوب شما هماهنگی نمی کنه
مچکرم

دستتون درد نکنه؛ارغوان بانو


:
چه کارخوبی کردین
شما به ما خیلی لطف دارین...مرسی از تعاریف تون
باز هم شوخی با احساسات مردم؟!!
مسئول این نابسامانیها کیه؟!
الان دقیقا اون مامور راهنمایی رانندگی ؛شبکه سه ؛سرعت غیر مجاز ،سبقت غیر مجاز ،شانه خاکی...لایی کشیدن...اعمال قانون..باقی ماجرا..
(تو ذهنم پلی شد)

همممممممم
خوشمزه به نظر میرسه . هرچند من تا الان غاز نخورده ام چه برسه به پا زردش
نمی دونم با ذاعقه شما جوره یا نه!؟ طایفه مامان جان اینا عروس غیر گیلانی و دوماد غیر گیلانی دارن؛اونا میپسندن...البته تبریزی هستن و ساوه ای
گیلان تشریف آوردین بازارهایرمحلی دارن..
سلام...سال بلوا رو نخوندم...اگه خوندم حتما بهتون میگ
سلام...خیلی لطف میکنید بانو
