...
...پینه دوز مشغول ازبین بردن شته های لوبیا چشم بلبلی
....گلهای بدون شته لوبیا چشم بلبلی
...لوبیاهاهمراه پیله ها شون...
.,,,,,..لوبیاهای تروتازه..جدا شده ز پیله ها
.....وقتی پوست گرفته بش؛یعنی جهت تهیه لوبیا قاتق هست ؛مثل باقلاقاتق درست میشه...فقط اون باقلا کشاورزی هست...ایشون لوبیا چشم بلبلی...یقینا مزه اش باهم خیلی فرق داره...خصوصا زمانی که شور کولی رو سرخ میکن..که چاشنی بشه(البته ماهی سفید شور وماهی سفید دودی یک چیز دیگه اس-با برنج کته-زیتون پرورده-یه مشت سبزی خوردن که پیازچه داشته باشه-دیگه دیگه...)
....باکمک کفش دوزک و دیگر همکارانشان؛که در جهت ازبین بردن شته ها و شپش های گیاهان مؤثرهستند؛یعنی دفع آفات بیولوژیک...یعنی یک کشاورزی زیستی..بدون دخالت سموم وآفات...
یعنی پینه دوزها در جهت آفات و قارچ ها ....یعنی اینکه خیلی سودمند هستند...یعنی محصولات ارگانیک ارگانیزه ای...
حالا باهمین لوبیاها میشه قرمه سبزی درست کرد.یعنی مقداری پاک شدن جهت لوبیا قاتق...مقداری جهت قرمه سبزی(سبزی قاتق) واگه میون پیله های لوبیا دقت کنید...پیله های خشک شده هم موجودهست...که لوبیای تر وتازه نباشه...ازخشک شده اش جهت استفاده قرمه سبزی...درچنین ایامی مورد مصارف گیل های گیلان زمین ببوده است...
.....
خب!پدرجان دوست دارن همراه غذا فلفل سبزهم تناول کنند...
______
.....معمولا پنج شنبه ها ؛باهمون لوبیاهای خشک شده...قرمه سبزی داریم؛(فقط یه چیزی!قرمه ای که مشاهده میکنید سه قاشق غذاخوری کرفس سرخ شده داره؛یعنی یه بوته کرفس رو خرد میکنیم همراه کمتراز نصف برگهاش...سرخ میکنیم ؛بعد تو ظرف جداگانه تویخچال نگهداری...سپس ها هرزمان دلمان خواست؛یعنی تشخیص مون اینه امروز باب میل شون هست...سه قاشق غذاخوری به قرمه سبزی درحال قل و جوش اضافه...یعنی خورشت کرفس با اون سبزی هایی که لحاظ میشه کجا وخورشت قرمه کرفسی بینظیربوتویی کجا:-P
اره شنیدم اخه تو پروفایلت نوشته ی مشهد؟
به به پ کد بانویی
نوشتم شهر جلگه ای -ماااایل به خراسان.به عبارتی شرق گیلان به خراسان مرتبطه
...

ومن خراسان رو دوست دارم
.
بلی.متاسفانه خیلی هممممم
متشکرم اجی جونم
خب به سلامتی ( مبارکا باشه )
پس به سلامتی کار مزرعه هم داره شروع میشه
خداوند ان شا ء الله به خانواده محترمتون سلامتی بدهد
هزاران بار آمیننننننن
سلامت بمااانی








بلی.به سلامتی و دیل خوشی جان امره
مچکرممم.مممنونم
خودا جانی شمره ایضا شیمی عزیز دیلان امره در پناه خودش محفوظ بداره
الهی خدا بهشون سلامتی بده
هزاران بار آمین
امید که زودی سلامتی اولیشون رو بدست بیارن
خداوند به اجیتونم سلامتی بدهد
بنده فکر کرده بودم مادر بزرگوارتونم نزدیک آجی بزرگوارتون ستند
خداوند همشون رو حفظ بفرماید هزاران بار آمین
الهی آمین.الهی آمین کبری جونم



خوداجانی شمره ایضاشیمی عزیزان امره بداره...هیزارن بارآمین
نه عزیز دل م:-*.نیستن.همه رشت نشین هستیم.مامان جان و پدرجان فصل کشاورزی و باغ و کاشت و داشت...در رفت آمد رشت به ولایت میشن.یعنی سرزمین پدری داریم خونه درست می کنیم..که بعضی وقتها شب ها هم بمونیم...البته میرن توباغ وتوآلاچیق می مونن...(بعضی جاها دارن شالیزارها رو شخم اول میزنن) داره بجارکارشروع میشه
تی بلامیسر
خانم ایجازه رفته بودمممم ددر دودووور



حدس زدم اجو رفتین ولایت به سلامتیییییییییییییی
خانواده محترمتان خوب بودند؟
خاله جانتان بهتر شدند اجو جونم؟
دادار د دور





عزیز دل م
بلی.جمعه ها معمولا میریم.سلامت بمانی عزیز دل م
الحمدالله.(خانواده که همه رشت هستن..فقط خاله جان و اجی اینا ولایت هستن...)
خاله جان هم بودن..یکم اومدن توحیاط چرخیدن_دوباره رفتن گوشه بخاری گرفتن خوابیدن.اجی کلی گریه کردن
پناه برخدا.ان شاء الله به اذن خودش..
ممنون از احوال پرسی شما...
نعناع


کوت کوته
چوچاغ
هیل
خودا جانی
بینه-خالواش-چوچاق-هیل




تی دس درد نوکونه جانه زای
یس یس بازی در آورده پرشین هفته هفت روز رو این مشکل داره
ببخشید.رفته بودم ولایت.جای شما خالی.نیم ساعت پیش اومدیم(نه ربع).
هفته هفت روز 
هوم
دستور پخت: آب ، سبزی بویایی سرخ شده با یه بوته سیر کمترم میشه بستگی داره و البته هم بامرغ و هم بدون مرغ
اخرشم کمی رب باهاش سرخ میکنید ( یه قاشق)
بادمبجون گوجه سرخ شده و میریزم توش و ترشیم میشه آبغوره باشه ولی رب گوجه سبز خوشمزه تره ( البته ترش باید باشه هااا)
کجابودی
فقط این سبزی بویایی چه نوع سبزی ای هست:



.
خیلی خیلی ممنونم
بلی.آلوچه ی ترش توی غذا بسیاربسیار خشمزه اس
ممنونتم عزیزم
خواهر شهرتون واقعا بهار شهر ما که فعلا زمستون خخخخ

اسم شهرتو تا حالا نشنیدم
امتحان نکردم ولی میدونم هر چی تو درست کنی خوشمزه میشه
فقط میرزاقاسمی خیلی میدوست
جدی!؟گیلان -رشت -نشنیدین!؟






عزیزمی ماه بانو جان

خواهر من یونسکو رشت رو به عنوان شهر خلاق غذا ثبت نمود
و 6کالای صنایع دستی هم کسب نشان ینسکو شدن
یعنیرخوراک شناسی گیلان ثبت جهانی ببوده است
حقیقتش طایفه ما با میرزاقاسمی زیاد رابطه خوبی ندارن...یعنی چطور بشود!!سال به دوازده ماه-یک الی دوبار میرزاقاسمی با ماهی دودی به انضمامه ماست و خیار پرنعناع تناول نمایند...
ممنون از نظرلطفتون راجب دستپخت مان
+شهرمون معتدل است :معتدل
اجو در مورد همون ماهی شور و این چیزا گفتم

تو قیمه ( قیمه بادمجون شنیدم ) ولی ما تو قرمه نمیریزیم تو غذایی به نام ترش تابیران میریزم که خیلیم خومشزه هستش
اوووه...مریاد نوا آوردن ده




تونم اسم ماهی اشتاوی اصن تره گوما کنی
یه بار دیگه بگو؛ترش تابیران؟لطفا برام تعریف کن چیا تو ش هست
ممنون میشم
+اومدم وب شما..مثل این که پرشین باز قاطی کرده...T_T:(
امتحان نکردم ...
؟
باقلاقاتق رو!؟لوبیا قاتق؟قرمه سبزی با کرفس و بادمجون و گوجه نصفه؟
کته پلو!؟
عااااااااااااااااااااااااااااااااااشقتم باران باطراوت و دوست داشتنی.........








راستی سلام عزیزم
خیللللللللللی دوستتون دارم خاله جان ریزه عزیز و دل انگیزم....










واسه ی چشم توسی عزیز عزیزم

سلام به روی ماهتون
آجو چه مزه ایی میارید شما
به سوال؟ تو قرمتون بادمجون می ریزید؟
ببخشید.خیلی ببخشید من خوشمزه حرف می زنم


بله.بادمجون سرخ شده +گوجه نصفه ی سرخ شده
که شما توی قیمه خیلی دوست داشتی ؟