....,
.....
..,,....
........
تصویر دوم ؛همان تصویر اول ببوده است.
غوره های حیاط منزل مان هنوز به حد غوره مسما شدگی نرسیده است؛البته که هیچ کجا غوره هنوز چون نشده است(کاری به کار درخت انگوری که سه نوبت غوره ای هست نداریم.)ولیکن طرز پخت غوره مسما سمت ولایت مان ؛چند عدد پیاز اشک ریزان خلالی (جدا حلالی خیلی قشنگ می خونه) نموده ؛که البته دور ور های همین فصل پیازچه ها از حد "پیازچگی" در آمده ؛یعنی پیازی شدن واسه خودشون؛یعنی خیلی نقلی مقلی باهالن؛بله می گفتیم؛چند عدد پیاز یا پیازچه هایی که قد و.اندازه شان در حد پیاز کوچولو هاست؛خلالی ( حاjسعید پلی بنمایید ؛ترجیا اون رفیقم که می بینید...جهت بهتر اشک ریزان) نموده ؛نمک و زرد چوبه و مقدارمناسب روغن،سپس دولیوان غوره به پیازهای سرخ شده اضافه +دو عدد گوجه فرنگی خرد شده؛با شعله ی خیلی ملایم تفت بخورد؛سپسها آب مرغ (مرغ سبز.ارگانیک.آبمرغ قانونی.)به مواد تفت خورده اضافه تا ریز جوش بخورد(دوقاشق زعفران بپاچین روی مواد ؛که بخورد مواد بره؛بوی ذوق موق نگیره) در تابه ای مقدارکمی روغن؛جهت سرخ نمودن بادمجون یک خط در میان پوست گرفته شده و سپسهاتر مرغ های پخته شده؛ پنج دقیقه قبل از خاموش نمودن غوره مسما؛بادمجون های سرخ شده یکی پس از دیگری بر روی خورشت در حال ریز جوش چیده می شوند؛مرغ سرخ شده جدا گانه در ظرف مورد نظر منتظر می ماند ؛تا بر روی سفره قرار گیرد؛یعنی مرغ جدا؛خورشت جدا.ما مخلوط نمی نماییم.
.....
.....
......
.....
القصه؛غوره نیست!؟آلوچه سبز که هست؛(البته طعم غوره مسما کجا!آلوچه مسما کجا)بسان تصویر خرد نمایید و چند عدد پیاز سرخ و سپسها آلوچه های مذکور همراه دو عدد گوجه فرنگی که(نمک و زرد چوبه به مقدار لازم) از پهلو هرکدام 6قطعه؛ سرجمع ده قطعه ؛جهت تفت دیدگی...؛سپسها آب مرغ و باقی قضایایه چونان غوره مسمایی.سپسهاتر "آلوچه مسما" حاظر ببوده ؛همرا کته پلوی زعفران دیده تناول نمایید(مخلفات ؛هرچی شما دوست دارید ببوده است).
√ما دوست داریم ؛زعفران زیاد سابیده نشه.ما دوست نداریم مرغ پخته وارد مواد مسما ببوده باشه.ما از تصویر پیکر متلاشی شده مرغ مسما یی دل ریش می شویم.مرغ جدا.مسما جدا.مرسی که درک میکنید. :|||
√10=6+6.بسه عا! موش هوژولو اون دوتا تیکه پامادور خولده.
آها!!!
بفهمیدیم
ممنونتون
قربون تون؛عجیج مجیدیه حمیده شده ام

غوره هاى حیاطمون همه هسته دارن. اشکال نداره؟
غوره های حیاط ما هم هسته دار هستن.که ما قبل از هسته زدگی شان ؛جهت مصرف یک ساله ی غوره مسمایی فریز..یا در آب نمک می گذاریم.(ان شاء الله تصویر غوره های چیده شده رو می زارم.که الان قد منجوق های ریزه میزه هستن.)

√اشکالش اینه که؛بعضی ها دوست ندارن هسته زیر دندون شون بره
یکمم مسما گس طورمیشه
سلاااااااممم وایییییییی جیغغغغغ



چقدر خوش مزه به نظر میاااااااد
حتما درستش میکنم
آبجی بارانم
علیکم سلام عزیزم









جدا خوشمزه اس
ان شاء الله از طعم ومزه اش خوشتون بیاد
جون دل آبجی
دستتون درد نکنه برای پختن و شرح این دستور خوشمزه برای ما
ان شاء الله با غوره های حیاط تون درست کنید
دهنم آب افتاد
نوش جونت خواهری
ببخشید
ممنونمم
نوش جانت باشه
ممنونممم
اووووف دهنم آب افتاد
اوخی.ببخشید
