خیلی خوش مزه است. اگه خام با پنیر و ریحون بخوری ویا اینکه با تخممرغ کردی املتش کنی محشر میشه.
خیلی خوش مزه اس.خیلی. اگه با کته پلو ،پنیر سیاه مزگی و نمک سبز بخوری، یا اینکه با تخم مرغ (خدای من)املتش کنی شاهکارِ.والبته اگه با آب مرغ محلی ،سُس کوردیش کنی شاهکارِ کاکو گیان؟فره مراقب خودت باش لطفا
طالقان که به شما خیلی نزدیکه الان بهترین آب و هوا را داره سالها پیش رفتم انجا البته برای شکار کبک و چه شکار گاهایی داره. و البته درگوشی بهت بگم کسی متوجه نشه مردمش خیلی بد عنقن!! و اما گوجه:اگر انطوره خوب باید می نوشت مثلن گوجه سنندچس یا کرمانشاهی همانطور که نمی گن قره قروت ترکی یا خرمای عربی!!! راستی می دونی بیش از 20 نوع خرما لا اقل من می شناسم در خوزستان!حالا حرفه ای هاش خدا می دونه چند نوع می شناسنذ! خرمای برهی -بریم کنتار-خضراوی-دیری-سعمرون-خسوه و............بقیه اش یادم رفت والبته می تونم هر کدام را هم بشناسم از روی مزه و شکل در حالی که قبلن از نظر من خر ما خرما بود (یه ضرب المثلی لر ها دارند که می گه حرما هر حرمایه)یعنی خرما خرماست و فرقی با هم ندارند چقدر چونه درازی کردم!!! چونه درازی هم یعنی پر حرفی فدایی داری خاخور جان
بله.نزدیکه.والان بهترین آب و هوا رو داره.شبای خیلی سرد و آسمون ستاره بارون
شما سالها پیش رفتی و آن زمانها بدلیل جاده ی خطر ناک و پیچ های تندو نبود امکانات...کمتر کسی اون حوالی ها می رفت.وبا افراد غیر بومی بد عنقی می کردن الان کلی تغییر کرده و تا چشم کار میکنه ،ویلا سازی شده و پنج شنبه جمعه هاترافیک سنگین داره که نگوو
مامان و بابا و داداش ها...گفتن؛وقتی فهمیدن رشتی ایم خیلی هم خوب برخورد کردن.آخه اون زمانها از طالقان ملا ها واسه تدریس قرآن به گیلان مهاجرت کرده بودن.دختر به گیلانی ها دادن و وصلت ها باعث پیوندِ ماندگار شده
واما گوجه ؛خارج از گیلان زمین ، نمی نویسن؛برنج طارم و آستانه و سیاهکل و رودسر و فومن و.... می نویسن؛برنج گیلان
خوشحالم که حالتان خوب شده.من که همیشه سرم بالاست خودت می دونی که شاید برای همینه که جلو پامو نمی بینم و هر روز یه جوری بلایی سر خودم میارم با این نگاه نکرد به جلو پا و سر به هوا بودن تماته کردی؟جالبه نمی دونستم تماته هم کردی و فارسی داره یه چی بگم خاخور؟ من تا حالا کاشان نرفتم! ...... عاشقتم خاخور
درود بردشما و بسی بسیار ممنون از خوشحالی و حضور عزیزو گرامی تان؛امیر کیهان برارم
سربه هوا رو خوب اومدین و جدا خیلی مراقب خودت باش لطفا
چطور؟باقلای بهبهان داریم. همین طور باقلای رشتی. خرمای گیلان گردوی تویسرکان سیر طارم بادام آستانه خرمای شادگان تماته کردی پامادُر رشتی سیاواجام پیربازار پرتقال اطاقور منظور طعم و مزه اس.شما چهارتا از اون تماته رو املت درست کنین.یا توی قرمه سبزی ،کنار مرغ ترش بگذارید..ضاعقه مبارک تون بشکن می زنه
بله بفرما
عه!!چه جالب !!خودمم نرفتم خو امیر خان؟داداش ها دارن می رن طالقون.گفتن بیا بریم.حسش نیس.لطفا از طالقون گردی برامون بگین
مخلصتم برار جان
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
درود خانم باران عزیز
هدیه:
راستی از گوجه حرف به میان اومد، باید بگم گوجه سبز های باغمون رسیدن و موقع برداشته.


مرسی که به من سر می زنید. چه عکس خوشگلی
البته درخت گوجه سبز 2 تا بیشتر نداریم اما زیاد میوه میده. امسال مثل سال های قبل نبود؛ به علت های گوناگون از جمله آفت میوه کم داشتیم.
مرسی بابت عکس های زیبا.
مرسی از حضورتون تو وبلاگم
سلام و













درود خدمت شما آقای حمید رضا خانِ عزیز
خیلی مرسی از شما بابت پست های همیشه خوب تون
چراغ وبلاگ تون روشن
چه جالب
فصل گوجه سبز های اینجا تموم شده.والان هرچه هست،هلوِ
درعوض اینجا نصبت به سالهای قبل گوجه سبز خوب تر بود.تن تون سلامت ،باغ تون همیشه آباد و
پرمحصول
مرسی از شما و
کامنت های همیشه خوب تون
همین طور وجود عزیزو
گرامی تون.
خیلی خوش مزه است.
اگه خام با پنیر و ریحون بخوری
ویا اینکه با تخممرغ کردی املتش کنی محشر میشه.
خیلی خوش مزه اس.خیلی.
)املتش کنی شاهکارِ.والبته اگه با آب مرغ محلی ،سُس کوردیش کنی شاهکارِ

اگه با کته پلو ،پنیر سیاه مزگی و
نمک سبز بخوری،
یا اینکه با تخم مرغ (خدای من
کاکو گیان؟فره مراقب خودت باش لطفا
سلام بر بانو باران
چطوری خوشگلم؟
ممولا نباید با دیدن این عکس دهن آب بیوفته!!! ولی نمیدونم چرا دهن من آب افتاده!!
احتمالا بخاطر دلبر بودن عکسه
سلام بر شما عزیزِ معطر احوالم







خیلی مرسی بابت احوالپرسی و




والا این لحنی که شما حالمو پرسیدین.عاااالی.توووپ.
فدای محبت تون
حضور دوست داشتنی شما
عزیز دلین و
ببخشید که دلتون خواست و
دهن تون جوی بزاق شد و
با اجازه پیشونی تونو
زور سپاس ئه رای ئی تصویر خوشه ویست!
فره سپاس ئه رای حضور ئازیزو
محترم ووژتان آقا
یعنی زیبایی و مزه این نوع گوجه برابری میکنه با
لاکشری ترین میوه ها , خیلی عالین
باریکلااااا شیخ بنیِ چاوه که م
نایس
درود و
سپاس می گول وچه❤
طالقان که به شما خیلی نزدیکه
الان بهترین آب و هوا را داره
سالها پیش رفتم انجا البته برای شکار کبک و چه شکار گاهایی داره.
و البته درگوشی بهت بگم کسی متوجه نشه مردمش خیلی بد عنقن!!
و اما گوجه:اگر انطوره خوب باید می نوشت مثلن گوجه سنندچس یا کرمانشاهی
همانطور که نمی گن قره قروت ترکی
یا خرمای عربی!!!
راستی می دونی بیش از 20 نوع خرما لا اقل من می شناسم در خوزستان!حالا حرفه ای هاش خدا می دونه چند نوع می شناسنذ!
خرمای برهی -بریم کنتار-خضراوی-دیری-سعمرون-خسوه و............بقیه اش یادم رفت
چقدر چونه درازی کردم!!!
چونه درازی هم یعنی پر حرفی
فدایی داری خاخور جان
بله.نزدیکه.والان بهترین آب و












هوا رو داره.شبای خیلی سرد و
آسمون ستاره بارون
شما سالها پیش رفتی و
آن زمانها بدلیل جاده ی خطر ناک و
پیچ های تندو
نبود امکانات...کمتر کسی اون حوالی ها می رفت.وبا افراد غیر بومی بد عنقی می کردن
الان کلی تغییر کرده و
تا چشم کار میکنه ،ویلا سازی شده و
پنج شنبه جمعه هاترافیک سنگین داره که نگوو
مامان و
بابا و
داداش ها...گفتن؛وقتی فهمیدن رشتی ایم خیلی هم خوب برخورد کردن.آخه اون زمانها از طالقان ملا ها واسه تدریس قرآن به گیلان مهاجرت کرده بودن.دختر به گیلانی ها دادن و
وصلت ها باعث پیوندِ ماندگار شده
واما گوجه ؛خارج از گیلان زمین ، نمی نویسن؛برنج طارم و
آستانه و
سیاهکل و
رودسر و
فومن و....
می نویسن؛برنج گیلان
اینجا هم نمی گن خرمای خوزستان؛میگن ،خرمای جنوب.
حالا کجای جنوب؟
اتفاقا خیلی هم بامزه چونه درازی کردین
لطفا باز هم از این کارا بکنین
خدانکنه برار جان.جانت سلامت،زنده سلامت باشی تا همیشه
خوشحالم که حالتان خوب شده.من که همیشه سرم بالاست خودت می دونی که شاید برای همینه که جلو پامو نمی بینم و هر روز یه جوری بلایی سر خودم میارم با این نگاه نکرد به جلو پا و سر به هوا بودن
تماته کردی؟جالبه نمی دونستم تماته هم کردی و فارسی داره
یه چی بگم خاخور؟
من تا حالا کاشان نرفتم!
عاشقتم خاخور
درود بردشما و
بسی بسیار ممنون از خوشحالی و
حضور عزیزو
گرامی تان؛امیر کیهان برارم
سربه هوا رو خوب اومدین و
جدا خیلی مراقب خودت باش لطفا
چطور؟باقلای بهبهان داریم.
همین طور باقلای رشتی.
خرمای گیلان
گردوی تویسرکان
سیر طارم
بادام آستانه
خرمای شادگان
تماته کردی
پامادُر رشتی
سیاواجام پیربازار
پرتقال اطاقور
منظور طعم و
مزه اس.شما چهارتا از اون تماته رو املت درست کنین.یا توی قرمه سبزی ،کنار مرغ ترش بگذارید..ضاعقه مبارک تون بشکن می زنه
بله بفرما
عه!!چه جالب !!خودمم نرفتم خو
امیر خان؟داداش ها دارن می رن طالقون.گفتن بیا بریم.حسش نیس.لطفا از طالقون گردی برامون بگین
مخلصتم برار جان