<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

کال کباب گیلانی!


     


نکته مهم اینکه،

کال کباب  دو سه ساعت در یخچال نگهداری میشود.

ولیکن کال کباب جزء پیش غذاهای سرد استان گیلان می باشد.

و اگر نمی خواهید این غذا را فقط به عنوان پیش غذا مصرف کنید،مانند گیلانی ها درکنار برنج نوش جان کنید.


نظرات 4 + ارسال نظر
نرجس شنبه 24 آبان 1399 ساعت 14:27

آخ کال کباب.... کال کباب گفتی و کردی کبابم
سالها پیش گویا پروفسور کریستین برومبرژه توی تحقیقاتشون گفتن که گیلان متنوع ترین غذاها رو داره.
یه بار یادمه تو تلویزیون ایران آوردنش، با یه عشقی میگفت غذای گیلان "سبز و ترش" هست
احتمالا میدونید ایشون در تاسیس موزه میراث روستایی سراوان نقش مهمی داشتن

❤❤❤❤
بله.پروفسور رو می شناسم.مصاحبه و مقاله اش رو خوندم،راجع نیم یار،نمک یار و گیله زن ها نوشته

باشماق شنبه 17 آبان 1399 ساعت 10:24

نیم ساعت پیش در کنار من زوج جوانی بدمینتون بازی می کردند
پسر با دست چپ راکت می زد
رو کرد به دختر که مبنا دست چپ بازی می کنم
دختر ا ااا
پسر مگه کوری
دختر متوجه نشدم
به کلمه ی مگه کوری می شد واژه ی بهتری استفاده کرد که باعث رنجش نشود
مطمئنا مگه کوری برای همیشه در ذهن آن دختر قرار می گیرد

من بدمینتون خیلی دوست دارم.
یه جفت راکد یونکس مدل Nano Speed ده سال پیش خریدم.سبک و خوش دست.
سال ۷۱ تهران که بودم.بچه ی صاحبخونه ی خان عمو.با دوستش تو حیاط بازی می کرد.
بالکن طبقه ی دوم،مشرف به حیاط بود.
ساکت و بی سروصدا تماشاشون می کردم.
یک روز توپ پر دار راهشو کج کرد.ادل افتاد تو گلدون گل نازِزن عمو.
وآن وقت آنها متوجه ام شدن.گفتن،عه.تو اونجایی؟
من ام انگار نه انگار آنها رو نگاه می کردم ره سالن پیش گرفتم.هرچقدر ام گفت،بچه توپُ پرت کن پایین.خودت ام بیا.دقیقا مثال ناشنوا برخورد کردم.
که رفتن زنگ طبقه بالا رو زدن.زن عمو آیفن برداشت و جریان رو شنید...زن عمو ام برگشت گفت.اگه مثل آدم میگفتی حتما توپ رو پرت می کردشنیده بود؟نپرسیدم والا.)
بعد به ام لبخند زد.رفت تو بالکن.پی توپ گشت.صدای بچه صاحب خونه می اومد.میگفت،خانم پاسبان ؟خواهش میکنم به اش بگین بیاد پایین.زن عمو گفت مگه بچه اس؟بیاد باشما بازی کنه
یک بار هم کبرا منو باخودش برد محل کارش،برای ناهار اومدیم منزل. نیمه های راه پله بودیم.در خونه شون یهو باز شدو
سلام گفت.کبرا هم سلام گفت و سلام رساند.برگشت گفت، پاسخ سلام واجبها کبرا خانم. به مهمان تون ام سلام گفتم.زبون نداره جواب بده ؟کبرا با خنده به اش گفت،مهمون مون می دونه سلام گرگ بی طمع نیست.بچه خندید.گفت بله،صحیح می فرمایید.بالا که رسیدم کبرا ازم پرسید،تو کچارش کردی مگه؟

بله.مطمئنن تاهمیشه در ذهن آن دختر باقی خواهدماند.
والبته ،نمیشه یک طرفه قضاوت کرد.شاید باهاش اینگونه صحبت شده.اینگونه صحبت میکنه.به قول پدرجان از وقتی احترام شوهرکرد،همه چی ازبین رفت

گیله مرد جمعه 16 آبان 1399 ساعت 20:30 http://guilemard.blogfa.com

سلام مجدد
باید بگم من نمیدونم با این مواد غذایی که فرمودید چند مدل میشه غذا درست کرد ولی بلدم بعد از طبخ و آماده شدن به هزار و یک روش سامورایی و ایران باستان اون غذا رو جلوی چشمتون شهید راه حق کنم
خلاصه که به هزار و یک روش میخورمش طوری که گویی از اول این غذا طبخ نشده بوده...
نظرتون درباره این هنر بنده چیه ؟؟!!

سلام بر شما
نووووووش جون تون

از نظر بنده خیلی خوب و عالیِ.یعنی اینکه بشقاب تونو تمیز می کنید،گویی غذایی به خود ندیده.واین هنر بزرگیه.که هم خدا خوشش میاد.هم بنده خدا.
باریکلا به شما.
میدونید؟من خودم همیشه به اندازه غذا تو بشقاب ام می کشم.برای بچه ها هم همین طور.اضافه پلا،اضافه خوروش کاسه میئن بیدینم،قاطی کنمهرکسی هرچقدر دوست داره بخوره و بیاشامه.ولی اصراف یا همان اضافه و زیاد نیاوره
ولیکن نظر ام اینه که ،آدم هزار تا مهمان بداره مثال شما

گیله مرد پنج‌شنبه 15 آبان 1399 ساعت 22:09 http://guilemard.blogfa.com

فارغ از هنر آشپزی و کدبانو گری این زوج جوان که خیلی جای دست مریزاد داره باید بگم چهره هاشون هم برام آشناست ،گویی جایی این زوج رو دیدم و شاید هم فقط یه شباهت خیال انگیز ذهنی است...
از این ها که بگذریم گویا شما شمشیر را از رو بسته اید و میخواهید همه رو با این تصاویر خوشمزه قلع و قمع کنید

خب چاره ای نیست گویا گیلان پایتخت غذای ایران و با بیش از ۲۲۰ نوع غذای محلی جز شهرهای خلاق خوراک جهان است و شما هم از کدبانوهای این پاتخت فرهنگ غذایی کشور ، از جمله شهرهای خلاق دیگر در فهرست یونسکو می توان به ژنگژو چین ، توسان آریزونا آمریکا و پارما ایتالیا اشاره کرد.

دقیقا برای من ام آشنا می زنن.وانگار هزار سال می شناسم شون.
ولی خب.نمی شناسم شون.

ایشالا که کسی قطع و قمع نمیشه و
به هنر آشپزیش افزوده میشه

بله،گیلان خلاق خوراک است و
دیروز دادا ازم پرسید،با گوشت چرخ کرده.یه مشت جعفری ساتوری شده،دوعددپیاز و به مقدار لازم نمک و زرد چوبه و
فلفل.چند مدل می تونی غذا درست کنی؟
شما می دونید؟چند مدل ؟میشه غذا درست کرد؟
خوب .خودم می گیم.شما مثل دادا شماره کنید.کوفته قرمه،کوفته فسنجان،شامی،واویشکا،کباب .یعنی با همون مواد چند مدل غذا با طعم و مزه ی متفاوت

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد