<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

نام برنج:ه ا ش م ی

....

....برنج قهوه ای-برنج کرم ی یا همون شیری رنگ ؛محصول نود و پنج!


نگاه به قد و قوارش نکنید؛عطرو طعمش بینظیره -ازنوعه بینظیربوتویی اشB-)

+

امسال اکثر کشاورزان محصول شون خُرد شد ؛یعنی لاشه برنج شون بیشتراز برنج شسته رفته ی بازار پسند هستش....:((

بحمدالله ؛پدر جان ومامان جان از محصول امسال راضی هستند.هرچند که ؛نصبت به سال قبل ری کمتری داده....

الحمدالله شاکرن! وکلامشان ؛راضیم به رضایش است 

نظرات 5 + ارسال نظر
کبری یکشنبه 30 آبان 1395 ساعت 13:30 http://daryamkdj222.persianblog.ir/


کبری یکشنبه 30 آبان 1395 ساعت 12:19 http://daryamkdj222.persianblog.ir/

فدای مدای اجو جونمممم
خدا ان شا ء الله بهتون سلامتی بدهد هزاران بار آمین
ان شا ء الله دیگه هیچ جاتون درد نگیره همیشه خدا سالم و تندرست باشد

ممنون.ایضا ب شما عزیز دلم
مرسی خاله طوبرااااا جونم...

کبری شنبه 29 آبان 1395 ساعت 23:07 http://daryamkdj222.persianblog.ir/

اجو جونممم ممنونم از توضیحااااااااات کاملتونننننننن
نوش جونتون اجو جونمممممم
اجووو شما تایپ می کنید گردنتون درد می گیره هاااااااااا
منم اومدم اینجااااااا پوزش پوزش پوزششششششش یک دنیااااااااااااا

ای قوربان جانه زای
مرسی.
نه بابا گردنم خوبه.ورزش کردم خیلی بهتر شده.حرکت کبرا در یوگا
کجا میری!؟؟؟واستا جولتو گاز بگیرم
√مرسی بابت رمز و تصور.

کبری شنبه 29 آبان 1395 ساعت 21:52 http://daryamkdj222.persianblog.ir/

چه جالب اجوووووووووو نمی دونستم
اجووووو مادری گفتن پله موشته ؟
اگر باشه یس یس خیلیم خوردمممممممممممممممم گرم پله با پنیر و سیرررررررررررررر واوووووووووو عالیه عالیییییییییییییییییی

پله موشته - گرم پله هست.
باران موشته -واران موشته.صبح کارگرها میرن برنج میبرن-عصر بارون میاد همه ی شالی های بریده شده تو بارون می مونه....و هی بارون ادامه داره.....تا چند روز -بعد اون برنج های بریده شده ی باران خورده رو میگن؛باران موشته-یا واران موشته. برنجش طعم کلش میده -خال دار هم میشه. حالا این برنج قهوه ای برای من عطر وطعمش میزنه به برنج واران مشته...این برنج فقط پوسته ی اولش کنده شده-تراش خورده نیست. بخاطر همین مزه ی ساقه و پوست جو روی دونه های برنج هست. پخت شم خیلی عالیه. بااین که تازه از کارخونه آورده بودن -پلو خوب دراومد...یعنی هر دو مدل پختش خوب شده.
هااا...گرم پله و.پنیر سیامیزگی و....باقی مخلفات از هر خورشتی خورشت تره
آخ میگردن

کبری شنبه 29 آبان 1395 ساعت 14:43 http://daryamkdj222.persianblog.ir/

اااجوو من برنج قهوه ایی نخوردم ولی بعضی وقتاا تو فروشگاه هااا می بینمم که نوشته برنج قهوه ای موجود است
شنیدم خواص زیادی داره
اجوو بعد پخت همینطوری قهوه ایی هستش یاا سفید میشه ( متفکر)

همین جور قهوه ای هستش.واصلا سفید نمی شه.
برنج قهوه ای رو کته بپز-گرم پله و پنیر -با تر سیر-دیسانه باقلا -اوف اوف...قیامته اصن
کبی!شما برنج واران موشته خوردی!؟اگر نخوردی که هیچ! دقیقا همون طعم رو میده.
خدمت مادری سلام برسون و ازایشون بپرسین یقینا می دونه واران موشته چیه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد