<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

آشپزی سنتی با ترانه ی راک!

 

 ....

فسنجان حاظرشده!(قاشق تو خورشت هم شاهده ؛که خورشته ازساعت هشت رب الی 15عصر جوشیده وجاافتاده )

....درحال دم کشیدن!

....گردوی سابیده شده؛مابهش میگیم؛بسابسته آغوز!

..عصاره جعفری+پیازمتوسط(همین که فسنجان رو دم گذاشتید ؛یعنی به رب انار مغزگردو رو اضافه کردید؛ عصاره جعفری وپیاز رو بهش اضافه کنید)بعدا نوشت؛من چون جعفری به قدر یک مشت نداشتم؛ومقدور هم نبود

.....

.....(تک شاخه ی مانده ز بوته جعفری )

 برم جهت تهیه؛اومدم پیاز رو قالب جعفری کردم  ؛اینه که کم رنگ ترهست وگرنه یه مشت جعفری به انضمامه یک عدد پیاز متوسط ؛عصارهه قشنگگ سبز یشمی میشه و به اون فسنجان میگیم؛سبزفسنجان (اصلا رب گوجه اضافه نمی کنیم..تا رنگ روغنش یشمی بشه ؛ )

....

.....

هاون سفالی =نیم یار-نمک یار!

فکرنکنم توضیح لازم داشته باشه! اینو بگم که ؛من از اجی یاد گرفتم!ایشون استادی هستند قابل!یعنی دلارهای سابیده شده شون حرف نداره! همین چند وقت اخیر برق مون قطع شده بود...خب!آدم نباید به امید دنیای صنعتی بمونه که!!هرچند برق هم قطع نشه ما کنتور برق رومیزنیم که از هاون برقی استفاده ننماییم;:-P

قطعا مزه ی فسنجان خیلی فرق میکنه؛عین قرمه سبزی ای که سبزیش ساتوری شده...

+یک سری آموزه ها؛همون فوت وفن آشپزی تجربی هست ؛یعنی هرچقدم کتابی بخای توضیح بخونی!!کاربرد نداره!همون شنیدن کی بود مانند دیدن...دیدم که میگم ؛اجی با مهر ومهرورزی کارهاشو انجام میده...

√موسیقی ای که با ریتم سابیدن بیاد؛ می تونه ترانه ی Avangard آقای یزدانی؛ باشه ؛)

....  

...

جهتِ؛تا پلو دم کشیدنِِ...

دلتون نخواد؛من امروز فسنجان دلم خواست،منتهی ؛ممنوع ال تناولِ فسنجان هستم .لاکن ؛من تو دهن آلرژی میزنم.فردا میپزم/:

√*اون سنگی که توی  تصویر هست ؛جهت لح کردن مغز گردو..ما بهش میگیم؛مُشت سنگ. موتورسیگلت چطوری گازمیخوره؟ریتم  کارکردن هاونگ وسنگ ؛چونانه.

نظرات 8 + ارسال نظر
طاها پنج‌شنبه 11 مرداد 1397 ساعت 09:28 http://dastanakeman.mihanblog.com

سلام

فسنجان قصد جان کند همیشه، از بس که خوشمزه است و زیاد میل میشه!
نوش جانتان.

سلام و عرض ارادت

دقیقااا؛برای من حتی ...یک قاشق فسنجان عوارض جان سپردن نمایان میشه
ممنون تان و جان تان سلامت

بهامین پنج‌شنبه 11 مرداد 1397 ساعت 02:09 http://notbookman.blogsky.com

الان ساعت ۲ صبح ومن با دیدن این غذای خوش رنگ‌و خوشمزه که کاملا مشخصه جااافتاده ،عجیب دلم فسنجون باران پز را میخواهد

نوش جانت باران جانم

جان تان سلامت عزیز دلممممم
بهامین بانو؟
ساعت شش و...صیح و
فعلا حس بارگذاشتن فسنجان نیست،میخوام دوباره بگیرم بخوابم:
ببخشید که دلتون خواست،خیلی ببخشید

ارغوان یکشنبه 24 بهمن 1395 ساعت 04:20

راستی این عکس جعفری مال کجاست؟ تو حیاطتون کاشتید؟

دور استخر آقاجان!
اجی جان کاشتند

ارغوان یکشنبه 24 بهمن 1395 ساعت 03:35

دستتون درد نکنه کدبانو!
تا حالا اینگونه فسنجانی با عصاره جعفری ندیده بودم. من خودم برای فسنجان به خاطر مزه گوشت گوسفندی از پیاز استفاده می کنم. اول گردو رو می ذارم تو غذا ساز تا خوب ساییده بشه و بعد یک پیاز اضافه می کنم که کاملا له بشه. اما کلا مزه گوشت وقتی خوب می شه که رب انار به اندازه و زیاد اضافه بشه نه کم.
دیروز ما خورش فسنجان با کدو کوزه ایی داشتیم خیلی خوشمزه ست و همه مون دوستش داریم. همون فسنجان با گوشت گوسفندی به اضافه قطعات کدو کوزه ایی یا کدو تنبل یا کدو حلوایی. کلا کدوهای نارنجی خوشکل
تا حالا هم فسنجان با رب گوجه نخوردم.

غذاهای شمالی خیلی تنوع داره و به نطرم همه ش خوش رنگ و بو خوشششششمزه ست از دست همه مردم با محبت شمالی
نوش جان عزیزانتون برای این غذای حاضر شده با دستهای پر مهر شما

قربان شما؛دختر عزیزم
ممنون بابت توضیح این مدل فسنجان: که من نخوردم تا حالا؛ما کدو رو مثل لبو میپزیم و می خوریم...تاحالا نریختیم تو خورشت..
هم رب انار میریزیم هم رب گوجه ؛فسنجان هم ملسه مایل به ترشی مناسب هست.
ازلطف و مرحمت شما بسیاربسیار سپاسگزارم
بلامیسر

سلما شنبه 23 بهمن 1395 ساعت 17:51

منظورتون از کوفته فسنجان همون اناربیجه؟

اناربیج رو ما با گوشت اردک درست میکنیم؛پیازداغ و سینه ی اردک و دونه های انارترش.
کوفته فسنجان ؛گوشت چرخ شده گوسفندی-نمک و زردچوبه و-مقداری فلفل سیاه-یه دونه پیاز رنده شده..قشنگگگ مخلوط و ورز داده که شد؛ کوفته هایی به قدر گردو درست...یک ساعت بعد قل زدنه فسنجان دم گذاشته...یکی یکی به آهستگی کوفته رو اضافه...تاسپس ها بپزدو حاظرونوش جان نمایید
این فسنجان باغاز درست شده؛کوفته با گوشت گوسفند اونایی که گوسفند دوست ندارن...گوساله درست میکنن...اگه به همین مواد گوفته پنچ شاخه جعفریه ساتوری شده اضافه کنید...شاهکارمیشه من چون عاشق عطروبوی جعفری هستم؛بیشتر اضافه میکنم؛یعنی همون یک مشت جعفری ر ساتوری شده به مواد اضافه میکنم؛رب هم نمی ریزم میشه سبز فسنجان
فلسفه ی جعفری و کوفته؛جعفری قالب گوشت گوسفند میشه؛ یعنی خیلی راحت به اونی که گوشت گوسفندی دوست نداره ؛بخورانید ومتوجه نشه. (گمونم اینو بهش میگن کلک رشتی)

سلما شنبه 23 بهمن 1395 ساعت 12:53 http://againforme.blogsky.com

سلام

چه جالب که اون عصاره رو اضافه می کنید. تا بحال ندیده بودم. چطور درست میشه؟

سلام به روی ماهتون ؛سلما بانو جان:-*
یک مشت جعفری (مشت آقا سید سبزی فروش سر کوچه =پونصد تون سبزی هست؛)به همراه پیاز متوسط ؛بریزید توی مولینکس یا مجیک بولت...یا سایا؛یا هرآساب برقی ای که بتونین ؛جعفری و پیاز رو بصورت پوره دربیارین؛ بعد که پوره شد؛بهش یک لیوان آب اضافه میکنید و ازصافی ردش میکنید...واون صافی رد شده میشه عصاره پیازجعفری!
فقط ؛برف بود من بیرون نرفتم برای تهیه جعفری.ازاین جهت جعفری فیریز شده ام در حد یه مشت بچه چهارساله بود؛اینه که رنگش کم رنگ تر شد ؛عوضش اومدم پیاز رو قالب همون یه مشت بچه هه کردم:یعنی دوتا پیازمتوسط ریختم و توهاون سفالی سابیدم.
حالا اگه این عصاره رو اضافه کردین دوست داشتین رب گوجه اضافه نکنین باکی نیست؛فسنجان تون باطعم جعفری میشه و روغنش سبز مایل به یشمی میشه(معروف به سبزفسنجان هست)
من خودم درست کردم حتما تصویر شو میزارم.(قبل ترها کوفته فسنجان گذاشته بودم ؛گمونم اون سبز بود)
ان شاء الله درست کنید و خوش تون بیاد

غریبانه شنبه 23 بهمن 1395 ساعت 10:34

اون نوشیدنی رو باید خورد ایا؟

اون نوشیدنی ؛آب پیازلوشان به انضمامه نصف مشت جعفری هست
البته باکی در خوردنش نیست ؛ منتهی بیشتر برای مزه دار تر شدنه فسنجان هست.
یعنی فسنجان رو دم گذاشتین بریزید توش ؛به اتفاق اهل منزل تناول کنید...

سین شنبه 23 بهمن 1395 ساعت 08:57 http://entekhab-sepi.blogsky.com/

سلام به به فسنجان دهنم اب افتاد
نوش جان
خوبی گلم؟

سلام به روی ماهه سین بانوجان
قربانت
بحمدالله یکم خوبم.شکر

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد