<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

ازمیان هاتویی های اویتامن

 ****

*****

 ****پنیر سیاه مزگی یا سیامیزگی معرف حضور شریف تان هست؟شبیه ی پنیر موش وگربه اس:))

ولى سیاه مزگی نام یک منطقه ای هست،که سرچ کنید معلوم میشه کجاست:)

واینکه؛پنیر از شیر گوسفند تهیه شده.همراه پلوی داغ و سیر،و باقلی مازندرانی خام،میان وعده ی کارگران برنجکار هست.

پنیربیج؛ یعنی پنیربرشته،که روی نیم رو پنیر سیامزگیِ رنده شده می پاچن،همراه کته پلو،سیر،یا پیازچه تناول میکنن.

نون و پنیرو هندونه،برای عصرونه هاییِ که زمان دروی شالی هست.یعنی درکنار مزرعه ،عطرساقه های بریده شده برنج+نون+پنیر+هندونه چاف+شرجی هوای مردادی.خوب ،...آنچه که از دروی شالیزاربه یاد دارم،سوت سوتی هم هست،که برامون درست میکردن،که یک جور تشکر بود،که براشون عصرونه بردیم،...که دایی جان از ساقه ی زرد برنج درستش می کرد،که وقتی سوتِ خوش طعمی بود،یعنی مزه ی شیره ی برنج میداد.یعنی قبل اینکه دونه های برنج دونه بشن،توشون مثل شیرگاو،شیرهست،که سفید وشیرینِ و عطرو مزه ی خوبی هم داره،..مثال ؛عطر آغوش زنی که آبستن هست:)

*****

***

سلام ؛ 

سلام به  آنانی که آش شعله قلم کار دوستن،... و سلام به آنانی که نمی دوستنش

حیفِ ،رشت تشریف بیارین و حلیم "محمد" و" آش مرادی "رو تست نکنید.ازما گفتن:))


***سه مشت جعفری،دوعدد سیب زمینی ،سه عددتخم مرغ،چندحبه سیر،نمک وفلفل و زردچوبه=کوکوجعفری :)

***خوب،.،عزیزای دل من،نیاز به معرفی ندارن.برگه های عزیز دل

نظرات 10 + ارسال نظر
بردیا پنج‌شنبه 7 اردیبهشت 1402 ساعت 22:23

https://www.instagram.com/reel/CrJIs5BtXxL/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

.
.
.
ازینا ببین

به به.

بردیا پنج‌شنبه 7 اردیبهشت 1402 ساعت 21:14

حس میکنم اینجا ماه رمضون بوده و داشتی بقیه رو حرص میدادی

راحله سه‌شنبه 1 خرداد 1397 ساعت 09:18 http://banoiranii.blogsky.com/#

سلاااااااااام
آپمممممم با یه آهنگ فوق العاده.............زودی بیای منتظرتم

سلااااااااام
عزیزم
سلام
چشم

? جمعه 28 اردیبهشت 1397 ساعت 06:26

واااااای ننه این عکسا چیه گذاشتی

جااااااانِ دیلِ ننه
ببخشیددد

اسماعیل بابایی پنج‌شنبه 27 اردیبهشت 1397 ساعت 07:43 http://www.fala.blogsky.com

سلام؛
به نظرم حیفه این همه خوراکی یه جا جمع شدن!
جالب ترین بخش ش برام اون قسمت پنیر و شالیزارش بود.
آدم دلش ضعف می ره این جا!

علیکم سلام ؛آقای بابایی عزیز و گرامی
پنیرو شالیزار و پلویِ خوش عطربو؛خوشحالم که برای شما نوستالژی جالبی ترینی بود

خیلی خیلی عذرمیخام.

لبخند ماه چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 ساعت 22:38 http://Www.niloofaraaneh.blogsky.com

واجب شد تابستون بیام پیشت

به شرطی که کرشمه عیسی رو بیارین
میدونید ؟تی وی داشت کرشمه رو نشون میداد،من یهو بلند بلندگفتم؛کرشمه عیسی.بعد همه پرسیدن عیسی کیه؟کرشمه ؟

راحله چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 ساعت 18:14 http://banoiranii.blogsky.com

دلم هموشون خوااااااااااستپوزخند:
مرسی از حضورت بانو

شیمى دیل ره بمیررررررم
سلام بر راحله بانو
خیلی خوش امدید عزیزم

بهامین چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 ساعت 17:46 http://notbookman.blogsky.com

حتما دراولین فرصت

ان شاءالله...
خیلی عزیزین بانوووو

کیهان چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 ساعت 16:01 http://mkihan.blogfa.com


گرسنه مان شد بانو
دلمان غذای خانگی خواست.مدتی ست که غذایی که دست پخت کد بانویی باشه تناول نکردیم! اخر این هم شد زندگی؟!!!
این آقایان هم هر چند که آشپر های قدری هستند اما باز هم دست پخت یک کد بانو چیز دیگری ست!
باید خودمان را میهمان یکی از دوستان کنیم همین روز ها اول باید تفحص بکنیم ببینیم دست پخت بانوی کدامشان خوب است و بعد هم بگیم که دعوتمان بفرمایند
و ا لبته این را جدی گفتم

من از شما خیلی خیلی عذرمیخوام.
بله،آقایان جدا آشپزهای قدری هستن.خصوصا مرد شریف که بسیارها تمیزومرتب است،البته خانومش هم بسیار دسپخت خوبی دارد.
تفحص!!! ازبانوان دوستان

برای من باور پذیر نیست
قطعا مادر امیرتیردادعزیزم بانوی باکمالاتی هستن

بهامین چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 ساعت 13:54 http://notbookman.blogsky.com

چه پست خوشمزه ای
اش شله قلم کار خیلی دوست دارم.
غداهای محلی شمال امتحان نکردم،ولی دوست دارم امتحان کنم
:)

ممنون تون
به به ،چه عالی
ان شاءالله تشریف فرما که شدین ،امتحان کنید و خوشتان بیاید
اینجا رستوران شورکولی غذاهای محلی گیلانی دارد.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد