....برگهای نو رسته ی سیر
...سیرِ برگ=برگ سیر
یک دسته برگ سیر ؛پس ازشستن باچاقو به اندازه ی نیم سانت خرد وبعد درون تابه تفت وبعد دو عدد تخم.مرغ اضافه ؛ تا اینجا بهش میگن؛سیر بیج؛ اگه به همین موداد دولیوان آب مرغ یا اردک یا غاز یا بوقلمون ؛ اضافه کنید ،وبگذارید با حرارت خیلی ملایم کمی جوش بخورد؛بهش میگیم ؛سیر قلیه.
خورشت سیرقلیه همراه با زیتون پرورده و دوغی که سماغ فراوان داشته باشد ؛بسی جای تفکر دارد :|
√یک دقیقه قبل از خاموش کردن خورشت ؛پنج قطره زعفران - ودیگر هیچ.
+من طرز تهیه ی سیرقلیه ولایت خودمونو گفتم؛سرچ کنید ،مدل متفاوت تری هم هست.
√سیربیج وسیرقلیه رو با برنج می خورن.
√نمک وفلفل وزرد چوبه -روغن؛به مقدار لازم.(هرچه کم نمک تر وایضا کم روغن تر ؛بسی بهتر تر )