...
...اول دستگیره هارو محکم نگه دارید؛نگران هم نباشید -اتوبان خلوته-بگ گرند موسیقی -داخل یشمی -شهریا -پشت بندشم-دلریخته اش -مقصد خونه ی آقاجان!
...یک ربع بعد؛به سلامتی رسیدیم؛ یه گشتی حوالی آشنا بزنیم -ایشونم که معرف حضور تون هستند ؛نهال ازگیل ژاپنی یا انبه ی جنگلی :)
.... شکوفه ی دوست داشتنیه ؛تمشک =ولش!
... انارخانِ منتظر!!
ایشون جزء گیاهان گلدار هستن -اما دقیقا نمی دونم چند لپه ای و راسته ی چی چی سان هستش!؟؟
فقط اجی بهش میگه؛شیرین تره!
اینو میچینن-ساتوری میکنن-یک قاشق آرد باهاش مخلوط میکنن به انضمامه مقدار کمی آب -پخته که شد...سیر داغ درست میکنن-شیرین تره ی پخته شده رو به تابه اضافه -کمی تفت که خورد -مقداری رب انار بهش اضافه میکنن.
همراه ماهی شور سرخ شده -کته ی ته دیگ بدون روغن...ترب -یا ماست چکیده تناول میکنن!!
√چرا شیرین تره!؟منم نمی دونستم!!بهمین جهت چندتا از برگ هاشو کندم وشستم تا خام خام مزه مزه اش کنم - مزه اش مثل برگ چغندر شیرین بود :|
+برگ وساقه اش ؛لطیف وشکننده اس؛به قول اجی -عین تره جاغله جول مانه -شیرین وحساس...باقی ماجرا.