+
....رود جاری تا خزر
.....چلچراغ ؛تقدیم شما :)
...درختهای تکثیر شده ی روی آب :)
.... اجی بهش میگه؛پنج انگشتی :)
....
کاربرد پنچ انگشتی؛یکی از اون هفت گیاهه -هفتا بیجارهست.مزه اش -ترش لبه-یکمم طعم ومزه ی برگ توت فرنگی رو داره- آهان!!جزء گیاهان گلداربحساب میاد-اونم چه گلی-زردخوشرنگ وعجیجی :-*
بوته های پنج انگشتی عینهو بوته های توت فرنگی -به قول اجی-همه جا رو "واتینه"=یعنی تکثیر میشه!!
√نعناع-جعفری-چوچاق-خالواش-ترش واش -پونه -پنج انگشتی؛به انضمام چند حبه سیر-فلفل سبز-بادمجون - آب انار -یا آبغوره؛محتویات هفتا بیجارهست-ماندگاری این نوع ترشی سه الی چهار روز ؛فقط و فقط در یخچال نگهداری شود-قدیم ها؛اجی اینا هر روزی که باقلا قاتق داشتند درست میکردن -چون اون زمان ها روآتیش پلو می پختن -برق نبود-طبیعتا یخچال هم نبود.خدایا بابت وفور نعماتت ؛الحمدالله شکر...
√یادم رفت بنویسم؛
پلو پزیدن روی آتیش -اون باچوبهای جنگلی -طعم ومزه اش-بینظیر بوتویی ببوده B-)