<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

7در۷


                                      

+


....رود جاری تا خزر 

.....چلچراغ ؛تقدیم شما :)

...درختهای تکثیر شده ی روی آب :)

.... اجی بهش میگه؛پنج انگشتی :)

....

کاربرد پنچ انگشتی؛یکی از اون هفت گیاهه -هفتا بیجارهست.مزه اش -ترش لبه-یکمم طعم ومزه ی برگ توت فرنگی رو داره- آهان!!جزء گیاهان گلداربحساب میاد-اونم چه گلی-زردخوشرنگ وعجیجی :-*

بوته های پنج انگشتی عینهو بوته های توت فرنگی -به قول اجی-همه جا رو "واتینه"=یعنی تکثیر میشه!!


√نعناع-جعفری-چوچاق-خالواش-ترش واش -پونه -پنج انگشتی؛به انضمام چند حبه سیر-فلفل سبز-بادمجون - آب انار -یا آبغوره؛محتویات هفتا بیجارهست-ماندگاری این نوع ترشی سه الی چهار روز ؛فقط و فقط در یخچال نگهداری شود-قدیم ها؛اجی اینا هر روزی که باقلا قاتق داشتند درست میکردن -چون اون زمان ها روآتیش پلو می پختن -برق نبود-طبیعتا یخچال هم نبود.خدایا بابت وفور نعماتت ؛الحمدالله شکر... 

√یادم رفت بنویسم؛

پلو پزیدن روی آتیش -اون باچوبهای جنگلی -طعم ومزه اش-بینظیر بوتویی ببوده B-)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد