<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

ازمیان هاتویی ها...

 .....

....... 

 

 خانم دکتر فرزام فرمودن؛هر زمان احساس تشریف فرمایی.. زکام خان نمودی...با پیاز به استقبالش برو...ولی ما حیف مان آمد ...که گفتیم ؛چکاریه!؟پیازبه اون خوشکلی ....ولیکن همه اش ;همراه غذا تناول شد...

میکروب خانه وکاشانه کجا بود آخه!! ...میکروب رو از میارن تو خونه.......

.....سبزی قرمه ای؛ساتوری شده ...

....,ما توی تابه مسی سبزی و پیازسرخ میکنیم...

......کوفته قرمه...

.....ما به پلو میگیم ؛پلا...پلا بپتی !؟پلو پختی؟پلاپچی دانی!؟پختن پلو رو بلدی!؟

.....

کوفته قرمه؛ بعد پختن لوبیا چشم بلبلی  ،گوشت کبابی چرخ شده رو همراه دو عدد پیاز متوسط یک مشت جعفری ساتوری شده و نمک وفلفل و زردچوبه؛خوب ورز میدین و گوشتهای ورز اومده رو به اندازه ی توپ  های تنیس روی میز ..البته یه هوا کوچیک تر ...قل قلی میکنید...که اضافه بشه به لوبیا ها...دو ساعت بعد ؛به اندازه مناسب سبزی قرمه ای اضافه میشه و یک و نیم ساعت بعد تر ...گوجه نصفهه همراه بادمجون سرخ شده...اضافه که شد؛بگذارید روی شعله ی مناسب ریز جوش بزنه تااااا....پایان وقت اداری (البته همراه گوجه نصفه ها...یک عدد لیموعمانی دونیم شده ی هسته جدایی بچپونید درش...که طعم ومزه ی بینظیر بوتویی  بداشته باشه...)

√ هاتویی یعنی همین طوری..همین جوری..

نظرات 12 + ارسال نظر
اسماعیل بابایی دوشنبه 1 مرداد 1397 ساعت 08:51 http://www.fala.blogsky.com

به به!
نخورده ام تا حالا...
دلم خواست!

ای وای
ببخشید؛خیلى ببخشید...

+اکثرا ،اجی اینا این مدلی درست میکنن؛قرمه سبزی رو.والبته با گوشت قیمه شده و مرغ محلی هم درست میکنن؛ولی این ورای همه شونه و،..

Reza دوشنبه 1 مرداد 1397 ساعت 06:50 http://rezacplus.blogsky.com

ای دل غافل!
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم!
...
من دلم خوش بود میرم مهمونی و غذای آنچنانی میزنم به بدن، ... نگو مامان باران اینجا واسه خودش کولاکی به پا کرده!
شما که پلا بپتی خب چرا خبر نکردی!
دسته جمعی بچه های وبلاگ خونه شما مهمون، اختیار با خودتون که خودتون اعلامیه صادر میکنید یا ما با هماهنگی صادر کنیم. خوب شد به اینها یاد میدی که چجوری پلا پچی بدانند.
اصلاً یکی از اصول مهم زندگانی همین پلا پچی بپتن و بدانندند هست! (چی گفتم من!)

درست گفتین؛فقط "ب" رو باید بردارین ،فعلا بزارین توی جیب تون و
بنویسید؛
"اصولا یکی از اصول مهم زندگانی همین پلاپچی و پتن و بدانند هست!"
حرف اضافه های ؛جمله شما"ب-ن-د "=بند.
منم عاشق بند رخت؛باقی قضایاش
واینکه؛
والا من اهل دعوت و ..،نیستم؛هروقت مهمان خودش وقت کنه و دوست داشت ،تشریف بیاره،قدمش روی چشم.خودمم هرزمان دوست داشته باشم؛میرم مهمونى.صدالبته ،صاحب خونه،اهل افاده و اسراف و...نباشه.یعنی یه چایی و یه حبه قند باشه،منتهی خودش خیلی خودمونی وصمیمی و دلچسب

والا عطربوی برنج ها-شمى گیلان ؛بلاگاسای و بلاگفاو پرشین و میهن بلاگ و...برداشته.خبرکردن نمی خواد که

+یعنی من


ممنون از حضور شما

باران دوشنبه 8 آبان 1396 ساعت 00:13 http://www.continue94.blogfa.com

به بهههه...عجب چیزی چاکودی کدبانو...مثل همیشه آب از امی تک و مچه راه دکفت!

خاک می سرمیان
اصن می حواس ننابو کی ...می زای خابگاه زره میان ایسا...
الهی مارجان ...تی او خوشمزه توک مچه ...راه دکفته آب ره بمیره....::

خاله ریزه شنبه 6 آبان 1396 ساعت 15:40

وااااااای این چه خورشتیه قربون اون رنگ و لعابش

کوفته قرمه اس.
قربون اون شکل شمایل تون

تارا جمعه 5 آبان 1396 ساعت 19:05

وای نوش جونتون .چه رنگ و لعابی داره .به به .دلم آب شد

ممنونم.
دلتون خواست ..گناهش گردن منه
ببخشید .خیلی خیلی ببخشید

فرانک جمعه 5 آبان 1396 ساعت 13:25 http://sadbargkhatereh.blogsky.com

نوش جونت ، به به چه رنگ و رویی هم داره
ماهم امروز خونه مامان قرمه سبزی داریم...

خدا مامان جان تونو همراه عزیزانش درپناه خودش محفوظ نگهه داره..فرانک بانوجان.
مرسی نوش جون شما هم...

سلام و درودها همتبار عزیز و مهربان

بسیار زیبا و آموزنده

موفق باشید

سلام و سپاس ها بر شما همتبار ارجمندو گرامی مان
شیمی لطف مرحمت قوربان...
سلامت بمانید و موفق

مامان پنج‌شنبه 4 آبان 1396 ساعت 16:00 http://maman.blogfa.com

خواهر من تا اون موقع نخوابیده بودم، شب زنده داری بود نه سحرخیزی...


تا اون موقع نخوابیده بودین

مامان پنج‌شنبه 4 آبان 1396 ساعت 05:22 http://maman.blogfa.com

سلام می گل خاخور جان
احوال خانم
خاخور ساعت این پست را دریاب، پنج و بیست دقیقه صبح...
واقعا دلتنگتون بودم.
اومدم دیدم... به‌به، چه کردین خواخور جان
قرمه‌سبزی...
ایشالله همیشه سلامت باشید، همیشه اجاقتون گرم باشد و قندونهایتان پر قند.
بلاگتون هم بوی زندگی میدهد، چه رسد به منزلتون.
چقدر جالب ما تو قرمه سبزی بادمجان نمیریزیم!
خاخور جان این لغتهای امروز را فردا ایشالله در بلاگ اضافه میکنم.

سلام و درود بر شما...می جان و دیل خاخور
تی جان بی بلا بلامیسر
به به....به مامان مهشید سحرخیزم
صبح صادق تون بخیر و نیک....عزیز دل انگیزم
منم دلتنگ تون بودم...مرسی که تشریف آوردین...بسی خوشحالمان نمودی گل بااااانوی جان
سلامت بمانی عزیزجان ممنون برای دعاهای خواهرانه تون ...خیلی ممنون:
خدا وندکریم حافظ و نگهه دار شما و عزیزان تون باشه...
ولایت ما حتما میریزن...هم گوجه نصفه ..هم بادمجون سرخ شده...
شما لموعمانی میریزید ولوبیا قرمز...
جان دل خاخوردست گل مامان مهشید جانم درد نکنه...
یک ماچ با احترام برپیشانی مبارک تان

طیبه پنج‌شنبه 4 آبان 1396 ساعت 01:43

پایان وقت اداریت منو کشته

خدانکه.....دور از جون تون
+

Sabi gol پنج‌شنبه 4 آبان 1396 ساعت 00:20


قرمه سبزی ... اخ که چقد دوست دارم...
نوش جونتون

فدامدای گل زیبای من
منم دوستتون دارم
مرسی عزیزم

سلما پنج‌شنبه 4 آبان 1396 ساعت 00:15

بسیار عالی

خیلی مخلصیم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد