<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

یک تصویر!

نظرات 5 + ارسال نظر
روشن دوشنبه 7 آبان 1397 ساعت 23:39 http://roshann.blogsky.com

دلمان رو بردی مادر باران...

تی دیل قُربان بلامیسرر

طاها دوشنبه 7 آبان 1397 ساعت 18:38

سلام

دل برد از من بیچاره به یغما...

سلام از بنده اس؛سلام برشما آقای طاهاخانِ عزیز

خیلی خیلی عذرمیخام؛بلامیسر

بهامین یکشنبه 6 آبان 1397 ساعت 11:20 http://notbookman.blogsky.com

سلام باران جانم
بشقاب چه غدایی؟؟؟؟
من فقط گردو داخل ظرف تشخیص دادم

سلام به روی بهتراز ماهتووونجان تان سلامت و دلتان خووووش

بشقابِ تنقلاتِ؛واویشته بج=برنج برشته.
برنج رو مثال گندم،عدس ،برشته اش می کنن.
بهش شیره ی انگور و زیره سیاه اضافه میکنن؛نتیجه نهایی میشه همین تصویر.بسیارها خوشمزه و لذیذِ.

کیهان یکشنبه 6 آبان 1397 ساعت 08:31 http://mkihan.blogfa.com

درود بر فرخنده خاخور گرانقدر گرانقیمت گران همه چی تمام
می گم اااا راسیاتش ما به این سن که رسیدیم همچین خیلی هم خجالتی نبودیم ولی ماشالا این روز ها سوالاتی از آدم می پرسند این بانوان که ما تا بیخ گوش که سهله تا بیخ گلو هم سرخ می شیم و صدایمان هم همچین بگی نگی یه نموره تغییر می کنه! آخه آبجی می شه به تذکری بدی که دیگه این فرمی از ما سوال نپرس؟یه دفعه دیدی جواب دادیم و آبرو ریزی شد!
حالا درسته ما یه نموره همچی بگی نگی هف هشت بست تایی دوست و رفیق داشتیم ولی آخه....استغفراله چی بگم!
و دیگر اینکه اینهایی که تو بشقابه چی هست؟
بنظرم به قول اصفهانی ها یه چیزی تو مایه های "قوت تو " باشه اینگونه است؟
و دیگر اینکه خاخور همیشه و تا ابد خودمی و خداوند شما را برای عزیزانتان و عزیزانتان را برای شما حفظ فرماید.آمین
و دیگر اینکه ما یه تک پا چند روزی از خدمت مرخص می شیم می ریم فریضه کوه پیمایی پاییزه مان را بجا بیاریم و بر گردیم
سپاس برای همه خوبیهات

درود ها و سلام ها بر شما عزیزبرارِ همیشه تا ابدویکم

جمیع بانوان عزیز؟زچه امیر کوچولویِ خاخور رو اذیت می کنید آخهه؟خواهشا از ایشان اون فرمی پرسش نفرمایید
یه دفعه دیدین پاسخ گفت و ...

دیگه اینکه؛

قوت تو که واسه ی کرمان هست و
پودرِ.مثل شیر خشک.
من خودم اصلِش رو گرفتم و
روزی یه قاشق میخورم.
البته چوپان میریزه توی آب جوش و مثال نسکافه می خوره.که من اون مدلِ دوست ندارم...
خلاصه اینکه،
توی این بشقاب،برنج برشته،یک قاشق مربا خوری زیره سیاه،مغز گردو.شیره ی انگور هست.یکی از تنقلات رایج گیلان زمین.برنج رو با آب جوش خیس میکنن.بعد دو سه ساعت ،که قشنگ خیس خوردو پوک شد،توی تابه برشته اش می کنن.بعد شیره انگور و همراه مغزگردو و زیره سیاه اضافه میکنن و
انچه که مشاهده میکنید؛واویشته بج=برنج برشته نام دارد.

یادتونه؟خدمت تون عرض کرده بودم؟کلاغ ها گردو رو میبرن و
گاهی میون راه می افته،..؟
اون مغزگردوها واسه خونه ی آقاجانِ،که آن درخت گردوبه همین صورت طبیعی رشد کردو
گردوهاش باوجود سیاسوخته بودن،طعم و مزه ی عالی ای دارن.


فدای شیمی مرام معرفت
خیر پیش..،خدا پشت پناهتان باشه و
خیلی خیلی مراقب خودتان باشید،امیرکیهان برارِ عزیز

مترسنج شنبه 5 آبان 1397 ساعت 21:28 http://dar300metri.blogsky.com/

دیالوگ پست قبل

بله دادا جان ؛دیالوگ پست قبل

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد