<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

یک تصویر!

نظرات 9 + ارسال نظر
مهدی پنج‌شنبه 5 اردیبهشت 1398 ساعت 16:10 http://bivatan.blogsky.com

وای گل نرگس، بوی خوشش بوی آرامشه، مثل بوی یاس

بله،مثلِ بوی یاسِ رازقی و...

سپیدار دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 ساعت 00:18 http://tak-sepidar.blogsky.com

عزیزدلی بلامیسر

Amir دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 ساعت 00:17 http://mehrekhaterat.blogsky.com

Amir دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 ساعت 00:17 http://mehrekhaterat.blogsky.com

راستی مادر باران ، باران چند سالشه ؟؟


من که هوش وحواس درست حسابی ندارم ،ننه.بدا اونه پئر،مش گورخانه ی واورسم
میگه بگو ؛تی عقل تره چی گونو؟ئی هیزار سال دیگر،( باران) پیلا نبو که نبونهههه

Amir دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 ساعت 00:16 http://mehrekhaterat.blogsky.com

گل نرگس خیلی خوشبوئه
عیدتون مبارک ، البته انشالله عید ظهور

چه خوب که شما هم دوستش دارین

عید شما هم مبارکانشاءاله...الهی آمین

کاکتوس یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 ساعت 20:56

تو مپرس حال مجنون که ز دست رفت لیلی
به دل نشست اساسی

تو مپرس حال آزر
که خلیلِ آزر آمد...
خیلی خوشحال شدم،شما هم دوست داشتین
نووش دلتون کاکتوس جان

نگاه یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 ساعت 19:33 http://negahekohestan.blogsky.com

دلم برای دوستم تنگ شد
اسمش نرگسه
الهی هم شما هم ایشون شاد و سلامت باشید و زندگیتون غرق سعادت

والا دل منم برای دوست عزیزی تنگ شده.
خیلی وقته از ایشون بیخبرم.
خیلی ممنون برای دعای گرانبهایی که در حق مون کردین.
وهمچنین شما و
عزیزانی چون شما،...در کنار عزیزان تون ،شادو سلامت باشیدو
زندگی تون غرق سعادت باشه

کاکتوس یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 ساعت 17:38

نرگس خیلی دوست دارم

منم گل نرگسُ خیلی دُس دارم.همین طور غزلِ؛صنما سپاه عشقت به حصار دل درآمد

مریم یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 ساعت 13:20 http://myweb123.blogsky.com

سلام خوبین؟
توی وبلاگ نگاه عزیز دستور خیار سرکه ای گذاشته بودید خوندم خوشم اومد و چندتا سوال پیش اومد برام گفتم بپرسم ازتون.
اگه سیر توش نندازیم اشکالی داره؟
و اینکه خیارها نیاز به جوشیدن نداره؟ (ینی پختن) چون گفتید ۴۸ ساعت بعد آمادست.

سلام مریم جون
ممنون از احوالپرسی تون.خوبم عزیزم
شما هزار تا بپرس گل دخترم
خاطر تون جمع،نریختن سیر،هیچ اشکالی نداره .

من خیارها رو تکه تکه (از نظرمن دوبند انگشت،یعنی تکه تکه)خورد میکنم.می ریزم تو شیشه و
نمک و سیاه دونه و
مرزه و
تلخون و
سیر=سرکه سفید48ساعت توی یخچال میزارم.از نظرمن ترشی حاظرِ.البته تا تموم شدن خیار سرکه ای،توی یخچال میزارمش.(البته تموم ترشی هایی که درست میکنم توی یخچال میزارم)شما میتونی هر سرکه ی دیگه ای،یا هر سبزی دیگه ای بریزی.یا سیر وسیاه دونه رو حذف کنی.تلخون بریزی.یا تنها مرزه بریزی....
بستگی به ضاعقه شما داره.که کدوم طعم رو شاهکار می دونه
سرکه خودش، خیارها رو تُرد میکنه.(من فقط بادمجون رو تفت میدم)نیازی به جوشیده شدن نداره.
دیروز ترشیِ برگ کلم درست درم.امروز حاظرِ.کلم قرمز رو خرد کردم،ریختم توشیشه نیم کیلویی،مقداری نمک و
یک استکان سرکه سیب،تمام.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد